Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με story του στο instagram αναφέρθηκε στην απόκτηση του Κώστα Σλούκα, αλλά και στις υπόλοιπες μεταγραφές που… έρχονται.

Ο Κώστας Σλούκας πήρε μια τεράστια απόφαση, αλλάζοντας «στρατόπεδο». Από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό ο 33χρονος διεθνής γκαρντ, υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο.

Για την απόκτηση του Σλούκα, ο οποίος είναι «ιδανικός για να ηγηθεί», όπως και για τα ερχόμενα μεταγραφικά χτυπήματα που έρχονται έκανε σχετικό story στο instagram ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

«Ούτε καμία αρπαγή έγινε ούτε τίποτα. Από κάτι τέτοια σχόλια δυστυχώς ξεκινάει η βία. Σε έναν επαγγελματικό χώρο μια ομάδα αποφάσισε γιατί δεν ταιριάζει στα πλάνα της να αφήσει ουσιαστικά ελεύθερο έναν αθλητή της και μια άλλη τον πήρε. Οι εποχές που ομάδες και αθλητές ήταν είτε δεμένοι είτε εγκλωβισμένοι έχει περάσει προ πολλού.

Εμάς ούτε μας νοιάζει ούτε μας απασχολεί σε ποια ομάδα ήταν ο κάθε αθλητής και ούτε είναι κριτήριο επιλογής. Προσπαθούμε να φέρουμε ότι καλύτερο υπάρχει ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας και ο Κώστας είναι η ιδανική περίπτωση ανθρώπου και αθλητή να ηγηθεί της προσπάθειας αυτής. Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο»
, έγραψε.

Πηγή: SportFm

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram