Ο πιο θεαματικός παίκτης της Basket League, για τη σεζόν 2022/23, αναδείχθηκε ο Νέιτ Ρένφρο του ΠΑΟΚ.

Ο Νέιτ Ρένφρο του ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ο πιο θεαματικός παίκτης της Basket League, για την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.


Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός φόργουορντ σέντερ στην ψηφοφορία των δημοσιογράφων ήταν δεύτερος με 8 προτιμήσεις (14,55%) με πρώτο τον ΜακΚίσικ με 17 ψήφους (30,91%), ενώ στην ψηφοφορία του φίλαθλου κοινού ήταν ξανά δεύτερος με 420 ψήφους (12,75%) και πρώτος ήταν πάλι ο ΜακΚίσικ με 513 (15,57%).


Η ενημέρωση του ΕΣΑΚΕ


Ο Νέιτ Ρένφρο ήταν συχνά στην διάρκεια της τελευταίας σεζόν στο νούμερο 1 του Top 10 των καλύτερων φάσεων της αγωνιστικής. Συνεπώς ήταν αναμενόμενη η ανάδειξη του σε Πιο Θεαματικό Παίκτη της Basket League 2022-23.
Ο ύψους 2μ.03 και γεννημένος στις 11 Δεκεμβρίου 1996 Αμερικανός φόργουορντ σέντερ του ΠΑΟΚ mateco ήταν πρώτος στην ψηφοφορία των αρχηγών και των προπονητών των ομάδων της Basket League – που διαμορφώνει κατά 60% το τελικό αποτέλεσμα – με 9 ψήφους (40,91%) με δεύτερο τον Σακίλ ΜακΚίσικ του Ολυμπιακού (4 ψήφοι, 18,18%).
Στην ψηφοφορία των δημοσιογράφων ο Ρένφρο ήταν δεύτερος με 8 προτιμήσεις (14,55%) με πρώτο τον ΜακΚίσικ με 17 ψήφους (30,91%).
Δεύτερος ήταν, επίσης, ο Αμερικανός φόργουορντ σέντερ του «Δικέφαλου του Βορρά» στην ψηφοφορία του φίλαθλου κοινού με 420 ψήφους (12,75%), ενώ πρώτος ήταν πάλι ο ΜακΚίσικ με 513 (15,57%).
«Ευχαριστώ τους συμπαίκτες, τους προπονητές μου, ολόκληρο τον οργανισμό του ΠΑΟΚ και το επιτελείο υποστήριξης για την βοήθεια τους για να κερδίσω αυτό το βραβείο», δήλωσε ο Ρένφρο και επισήμανε: «Ευχαριστώ, επίσης, τους φιλάθλους μας γιατί μου έδωσαν την ενέργεια και το κίνητρο να κάνω θεαματικές φάσεις στην διάρκεια της σεζόν. Πέρα από κάθε βραβείο, όλοι οι εμπλεκόμενοι έκαναν διασκεδαστική την εμπειρία μου και δημιούργησα σχέσεις που θα διαρκέσουν περισσότερο από ότι θα μπορούσα να φανταστώ».
«Ήταν μια καταπληκτική χρονιά και αισθάνομαι εξαιρετικά ευλογημένος και τυχερός που ήμουν μέρος της», τόνισε ο 27χρονος Αμερικανός φόργουορντ σέντερ και ευχαρίστησε όσους συμμετείχαν στην διαδικασία της ψηφοφορίας, σημειώνοντας ότι: «Είμαι πολύ ευγνώμων»!

Πηγή: SportFm

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram