Για τα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού μίλησε ο Γιώργος Πετρίδης.

Ο ρεπόρτερ των «πρασίνων» αναφέρθηκε αρχικά στην υπόθεση του Ντίνου Μήτογλου, η οποία απασχολεί έντονα το «τριφύλλι».

Ο Έλληνας φόργουορντ είδε την ποινή του για την υπόθεση ντόπινγκ να πέφτει στο μισό, κάτι που σημαίνει πως από τις 28 Ιουλίου μπορεί να αγωνιστεί κανονικά, χωρίς να αφήνει… αδιάφορο τον Παναθηναϊκό: «Αρχικά είναι πολύ σημαντική για την καριέρα του Μήτογλου αλλά και για το ελληνικό μπάσκετ η μείωση της ποινής του. Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για την περίπτωσή του, όπως και άλλες ομάδες. Είναι πάντως σε καλό δρόμο η υπόθεση, λόγω και των καλών σχέσεων που έχει ο παίκτης με την ομάδα».

Στη συνέχεια, ο Πετρίδης αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Τζέριαν Γκραντ«Και η υπόθεση του Γκραντ είναι σε καλό δρόμο. Δεν είναι μόνο ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι για τον Αμερικανό, τον θέλει για 4ο-5ο γκαρντ. Είναι καλή περίπτωση, έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις με την Τουρκ Τέλεκομ, βγήκε MVP του Eurocup. Είναι σε καλό δρόμο και η συγκεκριμένη υπόθεση. Δεν προορίζεται για βασικός πάντως, θα είναι συμπληρωματικός για να δίνει ανάσες στους βασικούς».

Τέλος, μίλησε και για τους ξένους που έχουν απομείνει στο ρόστερ: «Ο Γκριγκόνις έχει απομείνει με κλειστό συμβόλαιο. Θέλω να δω τι θα γίνει γιατί δεν ξέρω ποια ομάδα θα δώσει τα λεφτά που παίρνει ο Λιθουανός στον Παναθηναϊκό. Ο Τόμας επίσης δεν έχει ανακοινωθεί αλλά θα αποχωρήσει».

Πηγή: SportFm

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram