Όπως αποκαλύπτει το ESPN, το Final Four του πρώτου In-Season Tournament στην ιστορία του NBA θα διεξαχθεί στο Λας Βέγκας το διάστημα 7-9 Δεκεμβρίου! Τι είναι το In-Season Tournament.

Σάρκα και οστά παίρνει σιγά σιγά το In-Season Tournament στο ΝΒΑ! Όπως αποκαλύπτει το ESPN, το Final Four της πρώτης διοργάνωσης στην ιστορία του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο θα διεξαχθεί στο Λας Βέγκας το διάστημα 7-9 Δεκεμβρίου! Τι είναι, όμως, το In-Season Tournament;

Ουσιαστικά, πρόκειται για μία νέα διοργάνωση στη λογική του Κυπέλλου, που έχουμε στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Θυμίζουμε, πριν από, περίπου, τρεις μήνες NBA και Ένωση παικτών συμφώνησαν για τη νέα διασυλλογική σύμβαση, η οποία περιλαμβάνει στο καλεντάρι και In-Season Tournament. Σε αυτό το τουρνουά -αν δεν αλλάξει κάτι- αναμένεται να συμμετάσχουν και οι 30 ομάδες του ΝΒΑ, που θα χωριστούν αρχικά σε έξι ομίλους (τρεις από την Ανατολή και τρεις από την Δύση) με κλήρωση, με βάση το ρεκόρ τους την προηγούμενη σεζόν.

Κάθε ομάδα θα παίξει τέσσερις αγώνες στην φάση των ομίλων και οι έξι νικητές θα προκριθούν στην φάση των νοκ-άουτ, ενώ σε δύο ακόμα ομάδες θα δοθούν wild card. Το κριτήριο επιλογής των δύο τελευταίων ομάδων θα είναι ποια είχε το καλύτερο ποσοστό νικών-ηττών στην φάση των γκρουπ, όχι η θέση τους.

Το ΝΒΑ, εξάλλου, δίνει και γερά οικονομικά κίνητρα στους παίκτες, που θα συμμετέχουν. Ο κάθε παίκτης της ομάδας, που θα κατακτήσει το τουρνουά, θα πάρει 500.000 δολάρια και αντίστοιχα της φιναλίστ από 200.000 δολάρια, ενώ οι ηττημένοι των ημιτελικών από 100.000 δολάρια ο καθένας και εκείνοι των προημιτελικών από 50.000 δολάρια.

Πηγή: SportFm

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram