Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο υποβλήθηκε σε καθαρισμό στο γόνατο, κάτι που τον καθιστά πλήρως αμφίβολο για το Παγκόσμιο Κύπελλο που ξεκινάει στις 25 Αυγούστου!

Μία πολύ αρνητική είδηση για την Εθνική Ελλάδας μεταφέρουν ΜΜΕ των ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο πάντοτε έγκυρος Σαμς Σαράνια, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο υποβλήθηκε σε επέμβαση καθαρισμού στο γόνατο πριν από δύο εβδομάδες, κάτι που εξηγεί το γεγονός πως στις τελευταίες φωτογραφίες που δημοσιεύει ο ίδιος στα social media, φορά ένα ειδικό καλσόν στο αριστερό πόδι.

Αυτό σημαίνει πως ο Έλληνας σταρ είναι πολύ αμφίβολος για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023, το οποίο ξεκινάει στις 25 Αυγούστου. Μία τέτοια εξέλιξη, προφανώς, θα αποτελέσει μεγάλο πλήγμα για τη «γαλανόλευκη», ειδικά αν συνδυαστεί με την πιθανότατη απουσία του Κώστα Σλούκα από τη διοργάνωση.

Φυσικά, ακόμη είναι νωρίς για να γίνει γνωστό οριστικά το αν ο «Greek Freak» θα δώσει το «παρών» στο Μουντομπάσκετ. Η επιθυμία του ίδιου είναι δεδομένη, ωστόσο η καταπόνησή του είναι μεγάλη, κάτι που δημιούργησε ουσιαστικά και την ανάγκη για μία τέτοιου είδους επέμβαση. Οι εξελίξεις αναμένονται με αγωνία, αφού θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό τις προσδοκίες της Ελλάδας για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Πηγή: SportFm

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram