Ο Ντέρικ Γουίλιαμς απάντησε σε έναν οπαδό του Ολυμπιακού στο twitter και πέταξε… σπόντες για τον τρόπο που λειτουργεί ο Παναθηναϊκός.

Ο Ντέρικ Γουίλιαμς αποτέλεσε παρελθόν από τους «πράσινους», απαντώντας στο ευχαριστώ του Παναθηναϊκού, κάνοντας ένα τιτίβισμα λέγοντας: «Είναι μια υπέροχη μέρα .. η καλύτερη μέρα εδώ και μήνες»

Ενώ στην συνέχεια απάντησε σε ένα φίλο του Ολυμπιακού που του είπε: «Οι οπαδοί του Ολυμπιακού σου έλεγαν ότι έκανες λάθος που ήρθες μαζί τους αλλά τυφλώθηκες από το πράσινο χρώμα του χρήματος. Τέλος πάντων, σεβάστηκα τις μάχες της ομάδας μου εναντίον σου. Καλή τύχη για το υπόλοιπο της καριέρας σας».

Με τον Αμερικανό φόργουορντ να του απαντάει και να ρίχνει βέλη στον τρόπο λειτουργείας του Παναθηναϊκού λέγοντας: «Δεν πρόσφεραν καν τα περισσότερα, οπότε αυτό το κομμάτι δεν είναι αλήθεια.. Θα πω ότι υπάρχουν πολλά προβλήματα που δεν νομίζω ότι ο Αταμάν μπορεί να διορθώσει και είναι ένας από τους καλύτερους εκεί έξω. Αν το κάνει, θα του βγάλω το καπέλο μου» ήταν το τουιτ του πρώην παίκτη των «πρασίνων».

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram