Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς είναι ο απόλυτος ηγέτης της εθνικής ομάδας της Σερβίας, σύμφωνα με τον παλαίμαχο σέντερ, Ντάρκο Μίλιτσιτς.

Τη δική του άποψη για τον παίκτη-ηγέτη της εθνικής ομάδας της Σερβίας μοιράστηκε ο Ντάρκο Μίλιτσιτς.

Ο παλαίμαχος σέντερ και πρώην NBAer δήλωσε ότι λατρεύει τους Νίκολα Γιόκιτς και Βασίλιε Μίτσιτς, αλλά πιστεύει ότι ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς είναι ο μοναδικός που μπορεί να πάρει στις… πλάτες του το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντάρκο Μίλιτσιτς στο «sportklub»:

«Παρακολουθώ την εθνική ομάδα και με μεγάλο σεβασμό προς τον Νίκολα Γιόκιτς και ό,τι έχει κάνει μέχρι στιγμής, πιστεύω ότι ο ηγέτης είναι ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς. Αυτό πιστεύω. Ο Μπόγκνταν έχει συναίσθημα. Είναι μεγάλος παίκτης και τον λατρεύω. Είναι εκπληκτικός παίκτης. Όταν τον παρακολουθώ στην τηλεόραση, βλέπω ότι αποτελεί έναν δεσμό ανάμεσα στους παίκτες.

Όταν λείπει ο Μπογκντάνοβιτς δεν είναι έτσι η ομάδα. Και με όλο τον σεβασμό και στον Βασίλιε Μίτσιτς, τον οποίο επίσης λατρεύω. Έχουμε πολλούς ποιοτικούς παίκτες, αλλά ο Μπόγκνταν είναι ο δεσμός και ο ηγέτης που κουβαλάει την ομάδα. Δεν έχει σημασία εάν σκοράρει 10 ή 20 πόντους, αλλά η παρουσία του είναι σοβαρή και έχιε βάρος, ειδικά στις μεγάλες διοργανώσεις
».

Πηγή: SportFm

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram