Στη σημερινή ημέρα ο Ολυμπιακός θα ξέρει εάν μετά τον Σάσα Βεζένκοφ τι θα γίνει και με το άλλο μεγάλο θέμα ενόψει της νέας σεζόν, την παραμονή ή όχι του Σλούκα.

Ο Σάσα Βεζένκοφ αποχώρησε. Ο Γουίλιαμς-Γκος έφτασε τα ξημερώματα και σήμερα κρίνεται το άλλο μέγα θέμα για την προετοιμασία της νέας σεζόν στον Ολυμπιακό, η παραμονή ή όχι του Σλούκα.

Το ραντεβού του διεθνούς άσου με τους αδελφούς Αγγελόπουλους θα πραγματοποιηθεί σήμερα, όπως συνήθως συμβαίνει σε κάθε τέτοιο ζήτημα, στα γραφεία της εταιρείας των ιδιοκτητών της ομάδας.

Αυτή την στιγμή, το ενδεχόμενο να υπάρξει θετική κατάληξη φαίνεται να είναι μικρότερο από αυτό της αποχώρησης, ωστόσο οι αδελφοί Αγγελόπουλοι είναι αποφασισμένοι να καταβάλουν προσπάθεια να υπάρξει τελικά το ευτυχές νέο… η ανανέωση του συμβολαίου του παίκτη.

Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις και από την πλευρά του παίκτη αλλά και του προπονητή ενώ δεν αποκλείεται να είναι παρών και ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Το σημαντικότερο είναι να βρεθεί μια «χρυσή τομή» ανάμεσα «θέλω» του παίκτη και του προπονητή για τον ρόλο που θα έχει και τον χρόνο συμμετοχής του.

Η επιθυμία του Ολυμπιακού να κρατήσει τον Σλούκα ανανεώνοντας το συμβόλαιό του είναι αρκετά μεγάλη, την στιγμή που ομάδες από την Ευρωλίγκα φαίνεται να έχουν προσεγγίσει τον παίκτη και να του έχουν καταθέσει πρόταση, όπως η Φενέρμπαχτσέ και η Μπαρτσελόνα.

Πηγή: SportFm

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram