Ολυμπιακός και Κώστας Σλούκας θα έχουν νέο ραντεβού τις προσεχείς ημέρες, αφού μετά τη σημερινή συνάντηση δεν βγήκε… λευκός καπνός και τα πάντα παραμένουν ανοιχτά.

Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούν! Από το πρώτο ραντεβού μεταξύ του Ολυμπιακού και του Κώστα Σλούκα δεν βγήκε… λευκός καπνός και όλα παραμένουν ανοιχτά σχετικά με την παραμονή ή όχι του Έλληνα γκαρντ στους Πειραιώτες!

Κάπως έτσι, ο Σλούκας θα βρεθεί εκ νέου τις προσεχείς ημέρες στα γραφεία της Arcadia παρέα με τον εκπρόσωπό του ώστε να υπάρξει νέος κύκλος συζητήσεων και διαπραγματεύσεων με τους αδερφούς Αγγελόπουλους.

«Δεν υπάρχει καμία απόφαση ακόμα, θα ενημερωθείτε. Θα υπάρχει και νέο ραντεβού», είπε ο Κώστας Σλούκας κατά την αποχώρησή του από τα γραφεία μετά από τέσσερις και πλέον ώρες.

Το ραντεβού του Σλούκα με τους ανθρώπους των Πειραιωτών ξεκίνησε περίπου στις 16:00 το μεσημέρι και διήρκεσε σχεδόν 4 ώρες και ένα τέταρτο. Ωστόσο, μέσα από τις συζητήσεις που υπήρξαν ανάμεσα στις δύο πλευρές, φαίνεται πως δεν υπάρχει οριστικό αποτέλεσμα και οι διαπραγματεύσεις δεν κατέληξαν κάπου.

Όλο αυτό είναι και ένα δείγμα πως οι δύο πλευρές έδειξαν διατεθειμένες να καθίσουν στο τραπέζι και να ρίξουν κάθε ενδεχόμενο σε αυτό, ώστε να βρουν τον τρόπο για να συνεχίσουν τη συνεργασία τους.

Πηγή: SportFm

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram