Η συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Λούκα Βιλντόσα είχε έρθει πριν την πρόσληψη του Εργκίν Αταμάν, όπως αποκάλυψε ο Λιθουανός δημοσιογράφος, Ντονάτας Ούρμπονας.

Ο Λούκα Βιλντόσα δεν ήταν επιλογή του Εργκίν Αταμάν για τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τον Ντονάτας Ούρμπονας.

Όπως ανέφερε ο Λιθουανός δημοσιογράφος της ιστοσελίδας «basketnews.com», στην εκπομπή που κάνει με τον Έρικ ΜακΚόλουμ, οι «πράσινοι» είχαν κλείσει τον Αργεντινό γκαρντ, προτού συμφωνήσουν με τον Τούρκο κόουτς, λέγοντας πως η κίνηση αυτή ήταν επιλογή της διοίκησης.

«Έχω ακούσει ορισμένες φήμες ότι ο Βιλντόσα πιθανότατα να υπέγραψε πριν συμφωνήσει ο Παναθηναϊκός με τον Εργκίν Αταμάν. Οπότε, ενδεχομένως να ήταν μία απόφαση που δεν πήρε ο νέος προπονητής, αλλά η διοίκηση. Κάτι που συνηθίζεται στην Ευρώπη», είπε ο Ντονάτας Ούρμπονας, με τον Έρικ ΜακΚόλουμ στη συνέχεια να εκφράζει την άποψή του για τη μεταγραφή του Αργεντινού γκαρντ:

«Δεν ξέρω πόσο θα ταιριάζει στη φιλοσοφία του Αταμάν. Είναι καλός παίκτης. Είναι καλός δημιουργός. Ο Αταμάν συνήθως θέλει τους γκαρντ του να σκοράρουν λίγο περισσότερο. Χρειάζεται ακόμη έναν καλό σκόρερ δίπλα του. Θα ταίριαζε αρκετά. Όπως για παράδειγμα είχε τους Μίτσιτς και Λάρκιν που είναι εξαιρετικοί σκόρερ».

Πηγή: SportFm

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram