Η Μπαρτσελόνα προσπαθεί διακαώς να τερματίσει τη συμφωνία της με τον Νίκολα Μίροτιτς πριν την 1η Ιουλίου, αφού αν δεν τα καταφέρει πιθανότατα θα χρειαστεί να του καταβάλλει 22 εκατ. ευρώ!

Έχει… μπλέξει για τα καλά η Μπαρτσελόνα!

Οι «μπλαουγκράνα» έχουν αποφασίσει να τερματίσουν τη συνεργασία τους με τον Νίκολα Μίροτιτς, τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στην Ευρώπη, όμως αυτό δεν αποδεικνύεται καθόλου εύκολη υπόθεση, αφού ο Μαυροβούνιος δεν τους το… κάνει εύκολο!

Συγκεκριμένα, η Μπαρτσελόνα έχει λιγότερες από 72 ώρες μπροστά της ώστε να τερματίσει τη συμφωνία της με τον 32χρονο, αφού από την 1η Ιουλίου το συμβόλαιό του θα συμπεριληφθεί στο μπάτζετ της σεζόν 2023-2024. Κάτι που σημαίνει πρακτικά, ότι είναι πιθανό να χρειαστεί οι Καταλανοί να του καταβάλλουν όλα τα χρήματα που θα λάμβανε στα επόμενα δύο χρόνια της συμφωνίας του, δηλαδή 22 εκατ. ευρώ!

Εάν ο σύλλογος δεν καταφέρει να καταλήξει σε συμφωνία με τον παίκτη μέχρι το Σάββατο, πιθανότατα θα λύσει το συμβόλαιο και οι διαπραγματεύσεις θα προχωρήσουν στο δικαστήριο. Σε ένα τέτοιο σενάριο, είναι πολύ πιθανό η Μπαρτσελόνα να κληθεί να καλύψει ολόκληρο το συμβόλαιο που απομένει, κάτι που θα είναι καταστροφικό για τα ήδη επιβαρυμένα οικονομικά της.

Πηγή: SportFm

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram