Ένας Ισπανός δημοσιογράφος εκτιμά ότι η Μπαρτσελόνα δεν αποκλείεται να κινηθεί για τον Πάντερ μετά την αποχώρηση του Γιασικεβίτσιους.

Την στιγμή που ο Παναθηναϊκός περιμένει την απάντηση του Πάντερ στην πρόταση που του έχει καταθέσει, ένας Ισπανός δημοσιογράφος εκτιμά ότι στο κυνήγι του Αμερικανού άσου, θα μπει άλλη μια ομάδα. Η Μπαρτσελόνα

Ο Χοσέ Ιγνάσιο Ουγέτ ανέφερε πως μετά την εξέλιξη που υπήρχε σήμερα με την αποχώρηση του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αλλά και αυτή του Μίροτιτς, το θέμα που Πάντερ που είχε «καεί», προφανώς λόγω και των οικονομικών δεδομένων, πλέον δεν είναι… καμένο για την Καταλανική ομάδα. Δηλαδή, λίγο πολύ εκτιμά ότι η Μπάρτσα θα καταβάλει προσπάθεια για να τον αποκτήσει.

«Η οικονομική κατάσταση είναι περίπλοκη, αλλά δίνει την αίσθηση ότι οι καταστάσεις αυτοσχεδιάζονται και δεν είναι η καλύτερη εικόνα για τον σύλλογο. Νομίζω ότι το θέμα Πάντερ, το οποίο είχε κοπεί, με τους αποχαιρετισμούς των Σάρας και Μίροτιτς, δεν είναι πλέον», ανέφερε ο έγκυρος Ισπανός δημοσιογράφος.


Πηγή: SportFm

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram