Έπειτα από οκτώ χρόνια συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό, ο Γιώργος Καλαϊτζής αποχωρεί από τις ακαδημίες της ομάδας.

Ο Γιώργος Καλαϊτζής δεν θα συνεχίσει στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, αποχωρώντας από τον σύλλογο μετά από οκτώ χρόνια, στα οποία εργάστηκε μεταξύ άλλων και ως μέλος του τεχνικού τιμ. Ο άλλοτε διεθνής γκαρντ, που ως παίκτης κατέκτησε δύο Ευρωλίγκες και οκτώ πρωταθλήματα μεταξύ άλλων.


Σε μήνυμά του o ίδιος ευχαρίστησε την ομάδα για τη συνεργασία και τόνισε πως κρατά μόνο τα όμορφα συναισθήματα από την κοινή τους πορεία.


«Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια την ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την ολοκλήρωση της συνεργασίας μας μετά από οκτώ χρόνια.
Η ενασχόλησή μου με την Ακαδημία αλλά και με την Ανδρική ομάδα, με γέμισαν εμπειρίες και γνώσεις, που θα κουβαλάω μέσα μου για πάντα.
“Κοιτώντας” προς τα πίσω βλέπω νίκες και ήττες, επιτυχίες και αποτυχίες, γέλια και κλάματα, χαρές και στεναχώριες. Αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι βλέπω φίλους και συνεργάτες που με αξιοπρέπεια και σεβασμό θα συνεχίσουν το έργο που ξεκινήσαμε όλοι μαζί.
Βλέπω χαρούμενα παιδιά που μέσα από το μπάσκετ αποκτούν αξίες για το μέλλον τους.
Βλέπω επίσης την ευγνωμοσύνη στα μάτια των γονιών τους κι αισθάνομαι υπερήφανος.
Αυτό όμως που πραγματικά έχει γεμίσει την ψυχή μου όλα αυτά τα χρόνια, είναι η δημιουργία των τμημάτων μπάσκετ για παιδιά στο φάσμα του αυτισμού!
Μόνο όμορφα συναισθήματα λοιπόν. Μετά από 17 χρόνια συνολικά, τα εννιά ως παίκτης και τα οκτώ στην Ακαδημία, αισθάνομαι κομμάτι της ιστορίας του συλλόγου!
Με εκτίμηση
Καλαϊτζής Γιώργος».

Πηγή: SportFm

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram