Απάντηση σε ερώτηση που δέχθηκε για το πως μπορεί να αντιμετωπίσει ένα σύστημα που είχε φτιάξει ο Βασίλης Σπανούλης με το Περιστέρι bwin απέναντι στον ΠΑΟΚ, έδωσε ο Στεφ Κάρι.

Τις γνώσεις του σε ερώτημα που δέχτηκε και είχε άρωμα… Basket League μοίρασε ο Στεφ Κάρι!

Ο σούπερ σταρ των Ουόριορς και τέσσερις φορές πρωταθλητής ΝΒΑ, σχολίασε βίντεο της σελίδας “All day Athletes” όπου έδειχνε ένα σύστημα του Βασίλη Σπανούλη στην εκτός έδρας αναμέτρηση του Περιστερίου bwin απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, η φάση ξεκίνησε με ένα ψεύτικο σκριν του Ίαν Χάμερ στον Μάρκους Ντένμον, για να ακολουθήσει Flare screen του ψηλού στον κοντό και νέο σκριν ώστε ο Ντένμον να πάρει την μπάλα (από τον Μωραΐτη) και είτε να εκτελέσει, είτε να βρει τον Χάμερ που ρόλαρε στο καλάθι. Η σελίδα αναρωτήθηκε πως μπορεί να σταματήσει κανείς αυτό το σύστημα, με τον Κάρι να απαντά:

«Το νούμερο 18 (ο Σάιμπερτ του ΠΑΟΚ) είναι το πρόβλημα. Έπρεπε να παίξει πάνω από το σκριν. Το πιο δύσκολο κομμάτι είναι η πάσα. Είναι ωραία φάση, αλλά λειτουργεί μόνο μία φορά μέχρι να το καταλάβουν», έγραψε ο Αμερικανός για το play της ομάδας των Δυτικών Προαστίων.

Ο Γιανίκ Φράνκε του ΠΑΟΚ εξέφρασε τη δική του άποψη για τη φάση, με τον Κάρι να απαντά ξανά και τον πρώην παίκτη των «ασπρόμαυρων», Ζερμέιν Λοβ να μην αναφέρεται στο τακτικό κομμάτι, αλλά να σχολιάζει: «ΠΑΟΚΑΡΑ»!

Πηγή: SportFm

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram