Σε διαδικασία αναδόμησης βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, με τον Γιώργο Πετρίδη να δίνει το ρεπορτάζ από το «πράσινο» στρατόπεδο.

Αρχικά, για το ξεσκαρτάρισμα που αναμένεται στο ρόστερ, ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» ανέφερε: «Ο Αταμάν θα αποφασίσει μέσα στην εβδομάδα για το ποιοι θα μείνουν. Από τους ξένους πολύ δύσκολα θα παραμείνει κάποιος, υπάρχει μία ελάχιστη πιθανότητα για τον Γκριγκόνις. Ο Παπαγιάννης είναι προτεραιότητα να μείνει, ο Χουγκάζ επέστρεψε και θα αξιολογηθεί. Ο Π. Καλαϊτζάκης έχει πολλές πιθανότητες να μείνει. Ανοικτό είναι το θέμα του Αγραβάνη, οι υπόλοιποι θα αποχωρήσουν».

Όσον αφορά την υπόθεση του Κέβιν Πάντερ που «καίει» αυτή τη στιγμή τον Παναθηναϊκό, τόνισε: «Είναι διατεθειμένος να δώσει πολλά χρήματα στη θέση “1” ο Παναθηναϊκός, όπως και στο “2” για τον Κέβιν Πάντερ. Έχουν μπει πολλές ομάδες στο παιχνίδι, όμως ο Παναθηναϊκός φαίνεται έχει κάνει την καλύτερη πρόταση μέχρι στιγμής. Ίσως παίξει ρόλο ο Σερέλης στην υπόθεσή του, τον είχε παίκτη στο Λαύριο πριν από κάποια χρόνια και διατηρούν καλές σχέσεις».

Τέλος, όσον αφορά τα δημοσιεύματα για Καλάθη αλλά και τα υπόλοιπα μεταγραφικά ζητήματα, σχολίασε: «Για Καλάθη δεν υπάρχει κάτι μέχρι στιγμής. Δεν είναι ένας παίκτης που ταιριάζει με το στυλ παιχνιδιού του Αταμάν παρά τα όσα ακούγονται. Ούτε ο Πόιθρες υπάρχει μέχρι στιγμής στα ραντάρ του Παναθηναϊκού, δεν τον καίει αυτή η θέση για την ώρα. Προτεραιότητες αυτή τη στιγμή είναι τα ζητήματα του Πάντερ, του Λεσόρ και του πλέι μέικερ. Για τους δύο πρώτους λογικά θα μάθουμε μέσα στην εβδομάδα».

Πηγή: SportFm

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram