Ο Θεόδωρος Καρατζάς πρόεδρος της ομάδας της Ρόδου σε συνέντευξη του αποκάλυψε ότι ο νέος προπονητής της ομάδας είναι ο Κούρο Σεγκούρα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη φετινή σεζόν του Κολοσσού Ρόδου: «Τα τελευταία χρόνια ο Κολοσσός είναι ανεβασμένος, κοιτάζει προς τα πάνω. Αυτή είναι η πολύ μεγάλη αλλαγή πλέον, δε μπαίνουμε στο πρωτάθλημα απλά για να σωθούμε, αλλά κοιτάμε το τι καλύτερη θέση θα πάρουμε. Κάθε χρονιά όμως εξαρτάται και τι τύχη έχεις. Παίξαμε καλό μπάσκετ τη προηγούμενη χρονιά, κάναμε καλά παιχνίδια, αλλά δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας. Αυτό συμβαίνει όμως, κάποια παιχνίδια τα παίρνεις στον έναν πόντο και κάποιες χρονιές τα χάνεις. Για παράδειγμα, το καλάθι εκείνο με την Καρδίτσα ήταν η 6η θέση για ‘μας και η παραμονή για την Καρδίτσα. Συνέβησαν πολλά».

Για τον νέο προπονητή του Κολοσσού, Κούρο Σεγκούρα: «Με όποιους μιλήσαμε που έχουν συνεργαστεί μαζί του, μας είπαν τα καλύτερα για τον ίδιο και σαν προπονητή και σαν άνθρωπο. Είχαν πάει δύο άνθρωποι του Κολοσσού στη Μάλαγα να δουν το Final-4, συναντήθηκαν μαζί του και είδαν ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις να κάνουμε συνεργασία μαζί του. Επιλέξαμε να την κάνουμε και να πορευτούμε μαζί τη φετινή σεζόν. Είχαμε φάει… κόλλημα μαζί του. Είναι και καλός προπονητής και καλός άνθρωπος και μου αρέσει εμένα να συνεργάζομαι έτσι».

Για το αν θα αλλάξει η φιλοσοφία της ομάδας: «Την αγωνιστική φιλοσοφία θα τη δώσει ο κόουτς. Οτιδήποτε είναι καλύτερο απ’ αυτό που κάνουμε είναι ευπρόσδεκτο και αυτό περιμένουμε να δούμε. Εμείς συνεχίζουμε να είμαστε φιλόδοξοι και ταπεινοί. Το ζητούμενο είναι να έρχεται ο κόσμος στο γήπεδο και να ευχαριστιέται».

Για την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο: «Συνεχώς ο κόσμος γίνεται περισσότερος και είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι που έρχονται πάρα πολλά νέα παιδιά. Αν δείτε το γήπεδο του Κολοσσού όταν τελειώνει ένας αγώνας είναι γεμάτο πιτσιρίκια, νέα παιδιά, που μπαίνουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και πηγαίνουν στους παίκτες. Αυτό μάς αρέσει πάρα πολύ».

Για το αίτημά τους να αγωνιστούν στο BCL: «Έχουμε ζητήσει να παίξουμε στο BCL, αλλά νομίζω ότι είναι μεγάλο «εμπόδιο» το γήπεδο. Θέλει κι άλλες θέσεις, κάτι που εμείς δεν προλαβαίνουμε να κάνουμε μέχρι τότε. Πιστεύω ότι θα το κάνουμε φέτος».

Για την Κολοσσό Ρόδου: «Εγώ πιστεύω ότι ο Κολοσσός θα γίνει μία απ’ τις ομάδες με τις καλύτερες συνθήκες εργασίας. Έχει το δικό του γήπεδο, οι προπονητές κάνουν τη δουλειά τους και δεν τούς ενοχλεί κανένας, πληρώνει κανονικά, γενικά όλοι φεύγουν πάρα πολύ ευχαριστημένοι. Η ατμόσφαιρα είναι πάρα πολύ υγιής».

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram