Ο Γιώργος Παπαγιάννης θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ, προκειμένου να κάνει προπονήσεις ατομικής βελτίωσης, με τον Παναθηναϊκό να περιμένει την απάντηση του 25χρονου σέντερ στην πρόταση ανανέωσης.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης είναι ένας από τους ελάχιστους παίκτες στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, που οι «πράσινοι» θέλουν να κρατήσουν, προκειμένου να τον έχουν και στη νέα εποχή της ομάδας υπό τις οδηγίες του Εργκίν Αταμάν.

Το συμβόλαιο του 25χρονου σέντερ, ωστόσο, λήγει φέτος το καλοκαίρι και μένει να δούμε τι θα γίνει. Ήδη από πριν τα παιχνίδια των ημιτελικών της Basket League κόντρα στο Περιστέρι bwin, ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει πρόταση ανανέωσης στον Παπαγιάννη, με νέο τριετές συμβόλαιο και με ένα ποσό 30% πάνω από το τρέχων. O παίκτης τότε είχε ζητήσει να απαντήσει μετά το φινάλε της σεζόν για να ηρεμήσει και να σκεφτεί τις επιλογές του.

Για την ώρα, ο Παπαγιάννης θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ για ειδικό προπονητικό πρόγραμμα, ώστε να βελτιώσει τόσο τη σωματική του δομή όσο και την τεχνική του κατάρτιση και το επόμενο διάστημα αναμένεται και η οριστική του απόφαση.

Πηγή: SportFm

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram