Ο Σάσα Ομπράντοβιτς δεν θεωρεί εαυτόν σίγουρο στον πάγκο της Μονακό.

Παρότι δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2025, ο Σάσα Ομπράντοβιτς δεν θεωρεί εαυτόν σίγουρο στον πάγκο της Μονακό για τη νέα περίοδο. Οι φήμες δίνουν και παίρνουν, αν και ο ίδιος οδήγησε την ομάδα για πρώτη φορά στο Final 4 της Ευρωλίγκας και στο πρώτο της πρωτάθλημα.

«Μπορώ να πω ότι πετύχαμε την αποστολή μας, γιατί ξεπεράσαμε τους στόχους που είχαμε θέσει και τις προσδοκίες μας. Όλοι μας μπορούμε να κοιταχτούμε στον καθρέφτη και να πούμε ότι δώσαμε τα πάντα», δήλωσε ο Σέρβος τεχνικός σε συνέντευξη στην Mozzart Sport και πρόσθεσε:

«Δεν έχω μιλήσει ακόμη με τον πρόεδρο, αν και έχω λάβει διαβεβαιώσεις ότι δεν θα υπάρξουν αλλαγές. Θα ήθελα να το ακούσω απευθείας και από τον ίδιο, αν πιστεύει στη δουλειά μου και τη δυνατότητα να φέρουμε κι άλλες επιτυχίες. Δεν έχει τόση σημασία το συμβόλαιο, αλλά να έχεις κάποιον που πιστεύει στις δυνατότητές σου. Θα πρέπει τέτοια πράγματα να συζητηθούν και είμαι έτοιμος να αποδεχτώ κάθε απόφαση. Πρέπει να ξέρω πώς βλέπει τον ρόλο μου η ομάδα, είναι σημαντικό να υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός για να αρχίσουμε τη νέα σεζόν από υγιείς βάσεις. Προσωπικά είμαι ήρεμος, έχω δείξει ποιος είμαι και έχω κάθε λόγο να περιμένω καλά πράγματα και πάλι».

Πηγή: SportFm

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram