Ο τέταρτος τελικός της Basket League μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού θα διεξαχθεί κανονικά απόψε το βράδυ (15/6, 21:15) στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

To βράδυ της Τετάρτης 14 Ιούνη, όλες οι ενδείξεις φανέρωναν πως θα διεξαγόταν κανονικά ο 4ος τελικός μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στην προγραμματισμένη στιγμή του (15/6, 21:15) στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Η αμφιβολία γεννήθηκε λόγω της απόφασης της Κυβέρνησης η οποία κήρυξε τριήμερο εθνικό πένθος μετά την τραγωδία με το ναυάγιο στα ανοικτά της Πύλου.
Η απόφαση για τη διεξαγωγή του τελικού άνηκε στο υπουργείο και τον ΕΣΑΚΕ. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Gazzetta το παιχνίδι θα διεξαχθεί κανονικά. Το τριήμερο εθνικό πένθος αφορά στην αναστολή των εορταστικών εκδηλώσεων.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει κανονικά το βράδυ της Πέμπτης στις 21:15, αφού οι αγωνιστικές εκδηλώσεις δεν εμπίπτουν στις εορταστικές εκδηλώσεις που αναφέρονται παραπάνω. Άρα το ματς αναμένεται να διεξαχθεί κανονικά, εκτός και αν η διοργανώτρια αρχή (ΕΣΑΚΕ) αποφασίσει διαφορετικά. Φυσικά θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας στα ανοικτά της Πύλου που έχει προκαλέσει παγκόσμια θλίψη.

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram