Η μαγνητική έδειξε πως ο Κώστας Παπανικολάου έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στο γαστροκνήμιο, κάτι που σημαίνει πως είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το τέταρτο παιχνίδι των τελικών!

Nέο πρόβλημα τραυματισμού στον Ολυμπιακό!

Ο Κώστας Παπανικολάου υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στο γαστροκνήμιο, κάτι που σημαίνει πως είναι εξαιρετικά αμφίβολος για τον τέταρτο τελικό της Basket League στο ΟΑΚΑ (15/6, 21:15)!

Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» αισθάνθηκε στα τέλη του πρώτου ημιχρόνου του Game 3 ένα σφίξιμο στη γάμπα, με αποτέλεσμα να μείνει στον πάγκο κατά τη διάρκεια του δευτέρου μέρους από τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Μετά τον αγώνα, ο Παπανικολάου πήγε για μαγνητική, μέσα από την οποία διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί πράγματι θλάση στο γαστροκνήμιο.

Θυμίζουμε πως για τον Ολυμπιακό ήδη είναι τραυματίας ο Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος ταλαιπωρείται από οστικό οίδημα στο γόνατο αλλά παρόλα αυτά έσφιξε τα δόντια και έπαιξε στο τρίτο ματς. Παράλληλα, και ο Τάρικ Μπλακ είχε υποστεί ένα αιμάτωμα στο γόνατο, το οποίο τον έβγαλε στην ουσία εκτός φυσικής κατάστασης και τον εμπόδισε από το να αγωνιστεί στα πρώτα τρία παιχνίδια των τελικών.

Πηγή: SportFm

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram