Η Φενέρμπαχτσε με έβγαλε σφοδρή ανακοίνωση για την διαιτησία του game 3 με την Εφές, ρίχνοντας… βολές για την τουρκική ομοσπονδία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Φενέρμπαχτσε:

«Το αποτέλεσμα αυτού του αγώνα δεν καθορίστηκε ούτε από την τακτική των προπονητών, ούτε από τον αγώνα των ομάδων στο γήπεδο. Αυτός ο αγώνας δόθηκε στην αντίπαλό μας Εφές από αυτούς τους 3 διαιτητές που ορίστηκαν από την Τουρκική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Ενώ η Εφές σούταρε 32 βολές στο παιχνίδι, η ομάδα μας πήρε μόνο 12. Επιπλέον, πολύ κρίσιμα φάουλ δόθηκαν κατά μας ή δεν δόθηκαν υπέρ μας σε κομβικές στιγμές του παιχνιδιού και καθόρισαν τον νικητή του αγώνα.

Αναμένουμε επειγόντως την εξήγηση πίσω από τη στάση των διαιτητών σε αυτό το ματς, την πηγή του κινήτρου τους και το αίσχος από την Τουρκική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Η στάση και η απάντησή μας, ως Αθλητικός Όμιλος Φενερμπαχτσέ, θα είναι ιδιαιτέρως σκληρή, εάν δεν διαχειριστείτε σωστά τους αγώνες που θα διεξαχθούν και τις προσπάθειες που καταβάλλονται, καθορίζοντας τα αποτελέσματα με τους διαιτητές σας».

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram