Μείωση της τάξης του 90% προκειμένου να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα πρότεινε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ.

Ανατροπή δεδομένων στις τάξεις της Μπαρτσελόνα ενόψει της νέας σεζόν!

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Mundo Deportivo, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους φαίνεται πως θα παραμείνει στον πάγκο των «μπλαουγκράνα» παρότι τα σενάρια των τοποθετούσαν με το ενάμιση πόδι εκτός μετά και την αποτυχία στο Final 4 της Euroleague.

Μάλιστα όπως αναφέρει η καταλανική ιστοσελίδα ο Λιθουανός κόουτς φαίνεται πως πρότεινε στη διοίκηση της ομάδας μείωση της τάξης του 90% στον μισθό του για να συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας και να εναρμονιστεί με το πλαίσιο των περικοπών που προετοιμάζεται για τη νέα σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συμβόλαιο του Σάρας άγγιζε τα 3,5 εκατ. ευρώ ετησίως, με τον Λιθουανό να έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα το 2020 μετά το θετικό δείγμα που έδειξε στη Ζάλγκιρις.

Θυμίζουμε ότι η διοίκηση της Μπάρτσα έχει πάρει την απόφαση να λύσει το συμβόλαιο του Μίροτιτς καθώς υπάρχει πλάνο για μεγάλη μείωση στο μπάτζετ που θα φτάσει μέχρι και τα 10 εκατ. ευρώ.

Πηγή: SportFm

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram