Οριστική απόφαση για το μέλλον του πήρε ο Νικόλα Μίροτιτς αφού αναμένεται να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα και τα σενάρια από την γειτονική χώρα Τουρκία… τρέχουν.

Πιο συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «thehomeofglory» αποκάλυψε ότι παρά το συμβόλαιο που έχει ο Νικόλα με την ισπανική ομάδα, δεν είναι διατεθειμένος να δεχθεί μείωση απολαβών και αναμένεται να το «σπάσει» για να αποχωρήσει και να είναι στην λίστα των Free Agent.

Κάπου εδώ δημοσιεύματα από την Τουρκία αναφέρουν ότι στο παιχνίδι μπαίνει γερά ο Παναθηναϊκός, όπου την χαρακτηρίζουν «την καλύτερη επιλογή» λόγω του Αταμάν, αλλά και και η Μονακό η οποία περιμένει στην… γωνία για τις τελευταίες εξελίξεις.

Παρόλα αυτά η επιλογή του NBA είναι πάντα στα υπόψιν του Μαυροβούνιου, ο οποίος από ότι φαίνεται δεν θα αργήσει να πάρει την τελική του απόφαση για το μέλλον του.

Αναλυτικά τα όσα έγραφε ο Ανίλ Γιουσάλ:

“Αυτή είναι η μεγάλη βόμβα. Ο Νίκολα Μίροτιτς δεν αναμένεται να μείνει Μπαρτσελόνα. Ειλικρινά, με τις τρέχουσες προσδοκίες για τα χρήματα, θα ήταν καλύτερο να επιστρέψει στο ΝΒΑ.

Νομίζω ότι υπάρχουν δύο δυνατότητες στην Ευρώπη. Το πρώτο είναι το Μονακό. Το καλύτερο σενάριο είναι ο Παναθηναϊκός. Νομίζω ότι η απόδοσή του με τον Εργκίν Αταμάν δάσκαλο θα είναι πολύ παραγωγική.”

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram