Ο Ενές Καντέρ, μίλησε στο «Κοινωνία Ώρα MEGA» και για ακόμη μία φορά έδειξε το μίσος του προς το πρόσωπο του Ταγίπ Ερντογάν.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πρώτα από όλα υπάρχουν πολλά βίντεο, και εγώ ανέβασα κάποια βίντεο, ακόμη και οι επικεφαλής της αντιπολίτευσης ανήρτησαν μερικά βίντεο όπου ο Ερντογάν έκλεβε. Όταν έκαναν μία συζήτηση με φίλους στην Αμερική, με βουλευτές στην Ουάσινγκτον, ανέφεραν ότι δεν πιστεύουν ότι μπορεί να υπάρξουν ελεύθερες ή δίκαιες εκλογές. Προσπάθησε να κλέψει, προσπάθησε να κάνει νοθεία, όμως η αντιπολίτευση είναι τόσο δυνατή που δεν κατάφερε (σ.σ. ο Ερντογάν) την αυτοδυναμία στον πρώτο γύρο»

Για την προσέγγιση της τουρκικής κυβέρνησής στον Ίλον Μασκ:

«Η τουρκική κυβέρνηση προσέγγισε τον Ίλον Μασκ και του είπαν «αν δεν μπλοκάρεις τους δημοσιογράφους που θέλουμε να αποκλείσεις, θα απαγορεύσουμε την εφαρμογή στην Τουρκία. Αυτό ήταν μεγάλος εκβιασμός. Ο Ίλον Μασκ δείλιασε μπροστά στην δικτατορία, γιατί μπλόκαρε τους δημοσιογράφους που ήθελε ο Ερντογάν. Αυτοί οι δημοσιογράφοι ήταν και οι πιο σημαντικοί για τις εκλογές, γιατί έβγαζαν στην δημοσιότητα τα εγκλήματα του Ερντογάν. Επιλέγει (σ.σ. ο Ίλον Μασκ) τα χρήματα αντί της ηθικής, των αρχών και των αξιών».

Και πρόσθεσε: «Η Τουρκία δεν είναι πια ελεύθερη χώρα. Η Τουρκία θα μπορούσε να εάν μία γέφυρα μεταξύ του Ισλάμ και της Δύσης, αλλά με τις τακτικές του Ερντογάν είναι αδύνατο. Η οικονομία καταρρέει, γίνονται πολλές τρομοκρατικές ενέργειες, και είναι πολύ λυπηρό γιατί είναι η χώρα μου. Θα πάρει λίγο χρόνο για την Τουρκία εάν χάσει ο Ερντογάν έτσι ώστε να γίνει η Τουρκία και πάλι ελεύθερη χώρα, αλλά με τον Ερντογάν αυτό είναι αδύνατον».

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Discover more from

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading