Την πρόθεση της Μπαρτσελόνα να μειώσει το μπάτζετ της κατά 20% με 25% ενόψει της νέας σεζόν, αποκάλυψε η ισπανική «Mundo Deportivo».

Σε μεγάλη μείωση του μπάτζετ της ενόψει της νέας σεζόν αναμένεται να προχωρήσει η Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Mundo Deportivo».

Όπως αναφέρεται στο εν λόγω δημοσίευμα, η διοίκηση του συλλόγου έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε… ψαλίδι της τάξης του 20 με 25%, με τις περικοπές να έρχονται μέσω της μείωσης στις οικονομικές απολαβές των παικτών που απαρτίζουν το ρόστερ της.

Η απόφαση αυτή λήφθηκε μετά την αποτυχία των «μπλαουγκράνα» στο Final 4 του Κάουνας και δεδομένου του ότι παρά τις πολύ υψηλές προσδοκίες, η ομάδα δεν έχει καταφέρει να αποδώσει τα αναμενόμενα και να διεκδικήσει στα ίσια την κατάκτηση του πολυπόθητου ευρωπαϊκού τροπαίου.

Κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν, τα έξοδα της Μπαρτσελόνα όσον αφορά τα λειτουργικά της έξοδα και τις απολαβές παικτών και τεχνικού επιτελείου υπολογίζονται στα 44 εκατ. ευρώ, κάτι που σημαίνει ότι το μπάτζετ της ενόψει της νέας σεζόν θα είναι μειωμένο κατά 8-11 εκατ. ευρώ!

Να θυμίσουμε ότι μετά το τέλος της φετινής σεζόν, λήγουν τα συμβόλαια των ΣανλίΚούριτς και Τόμπι, αλλά και του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Πηγή: SportFm

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram