ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός τίθενται αντιμέτωποι στην Πυλαία για το Game 2 της ημιτελικής σειράς της Basket League.

Με τις… πληγές να παραμένουν ακόμα νωπές μετά τον χαμένο τελικό της Ευρωλίγκας, ο Ολυμπιακός καλείται να αφήσει πίσω του το Final 4 και να επικεντρωθεί στις εγχώριες διοργανώσεις.

Τέσσερις ημέρες μετά την ολοκλήρωση του Final 4 στο Κάουνας, οι «ερυθρόλευκοι» φιλοξενούνται στην Πυλαία από τον ΠΑΟΚ (25/05, 19:15 ΕΡΤ3) για το Game 2 της μεταξύ τους ημιτελικής σειράς των playoffs για την Basket League.

Το αποψινό θα είναι το τέταρτο φετινό ραντεβού των δύο ομάδων, με τους Πειραιώτες να μετρούν τρεις νίκες στα ισάριθμα προηγούμενα ματς. Πριν το ταξίδι στη Λιθουανία, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα είχε κάνει το 1-0 στη σειρά, επικρατώντας με 83-65 στο ΣΕΦ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ήταν άκρως ανταγωνιστικός στο πρώτο ημίχρονο (42-45), όμως στο δεύτερο μέρος, ο Ολυμπιακός πάτησε «γκάζι» και πήρε το ροζ φύλλο αγώνα.

Στα δύο προηγούμενα παιχνίδια, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν νικήσει με 88-68 στη Θεσσαλονίκη για τον πρώτο γύρο της regular season, ενώ, στο Φάληρο είχαν επικρατήσει με το εντυπωσιακό 100-70.

Στα αγωνιστικά τώρα, ο ΠΑΟΚ, που έχει να αγωνιστεί εδώ και περίπου δύο εβδομάδες έχοντας μάλιστα δώσει μόνο ένα παιχνίδι τις τελευταίες 25 ημέρες, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του, καθώς, ο τεχνικός της ομάδας, Φώτης Τακιανός, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών.

Από την άλλη τώρα, ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη χωρίς τον Ταρίκ Μπλακ στην αποστολή, καθώς ο Αμερικανός σέντερ ταλαιπωρείται από ένα αιμάτωμα στο αριστερό γόνατο και ακολουθεί συντηρητική αγωγή. Να θυμίσουμε πως εκτός της «ερυθρόλευκης» λίστας για τα playoffs του πρωταθλήματος έχει μείνει ο Αϊζάια Κάαναν.

Το πρόγραμμα της σειράς:

Game 3 Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ (28/5, 19:15)
Game 4 ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός (31/5, 19:15, εάν χρειαστεί)
Game 5 Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ (2/6, 19:15 εάν χρειαστεί)

Πηγή: SportFm

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Discover more from

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading