Ο Λευτέρης Λιοτόπουλος, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ θα βρεθεί στην «αγκαλιά» του Ρικ Πιτίνο ο οποίος και τον κάλεσε στον πανεπιστήμιο του Σεντ Τζονς!

Ο 17χρονος πλέι μέικερ θεωρείται ως το «next big thing» του ελληνικού μπάσκετ και όπως φαίνεται θα βάλει τις μπασκετικές βάσεις στο πλευρό του Ρικ Πιτίνο!

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Αμερικανοί και δη η «New York Post» ο Λευτέρης Λιοτόπουλος θα κάνει το μεγάλο βήμα μετακομίζοντας στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για το Σεντ Τζονς.

Μάλιστα δεν είναι και το μοναδικό πανεπιστήμιο που ήθελε να τον «επιστρατεύσει» καθώς στο παιχνίδι είχαν βρεθεί το Βιρτζίνια, το Πρίνστον και το Στάνφορντ. Παρόλα αυτά η παρουσία του Ρικ Πιτίνο, άλλοτε προπονητή του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδας «κέρδισε» τον νεαρό γκαρντ της ΔΕΚΑ. Και όπως φαίνεται γυρίζει (προς το παρόν τουλάχιστον) την πλάτη στους «αιώνιους» οι οποίοι θα ήθελαν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον ανερχόμενο ποιντ γκαρντ του ελληνικού μπάσκετ.

«Γνωρίζω ότι μπορεί να πάρω περισσότερες προσφορές τους επόμενους μήνες αλλά για μένα θα είναι δύσκολο να αρνηθώ στην προσφορά του Ρικ Πιτίνο επειδή είναι θρύλος του μπάσκετ. Είναι ένας Hall Of Famer. Τον παρακολουθούσα στον Παναθηναϊκό, είναι ένας εξαιρετικός και πετυχημένος προπονητής. Τους δύο τελευταίους μήνες μου τηλεφωνεί και παρακολουθεί τα παιχνίδια μου. Με τιμάει ιδιαίτερα» ήταν τα λόγια του Λιοτόπουλου στην «New York Post».

Κάτι που δείχνει και την επιθυμία του ίδιου του παίκτη να μετακομίσει στη Νέα Υόρκη για λογαριασμό του Σεντ Τζονς.

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Discover more from

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading