Με τον Μότλεϊ να σκοράρει με φόλοου στα 1,9 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε, η Φενέρμπαχτσε επικράτησε με 84-82 της Μπούρσασπορ για την τελευταία αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος.

Έπαιξε με τη φωτιά αλλά δεν… κάηκε στο τέλος η Φενέρμπαχτσε κόντρα στη Μπούρσαμπορ, την οποία και νίκησε πολύ δύσκολα με 84-82, κλείνοντας έτσι με θετικό τρόπο την κανονική περίοδο του τουρκικού πρωταθλήματος.

Ήρωας για την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη ήταν ο Τζόναθαν Μότλεϊ, ο οποίος με φόλοου στα 1,9 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε χάρισε το ροζ φύλλο αγώνα στην ομάδα του και ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν προηγηθεί με τέσσερις πόντους 2 λεπτά πριν το τέλος.

Πρώτος σκόρερ για τη Φενέρ ήταν ο Γουίλμπεκιν με 18 πόντους, με τον Κώστα Αντετοκούνμπο να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση με 14 πόντους και 9 ριμπάουντ. Για την Μπούρσα, ο Ζακ Όγκαστ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 15 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Κάπως έτσι, η Φενέρ βελτίωσε το ρεκόρ της στο 24-6, τερματίζοντας στη 2η θέση της κανονικής περιόδου πίσω μόνο από την Τουρκ Τέλεκομ, με την Μπούρσασπορνα ολοκληρώνει την regular season στην 5η θέση.

Τα δεκάλεπτα: 22-21, 45-42, 64-62, 84-82.

Πηγή: SportFm

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Discover more from

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading