Ο Κώστας Σλούκας μίλησε ενόψει του αγώνα κόντρα στην Μονακό για τον ημιτελικό της Ευρωλίγκας και τόνισε ότι το παιχνίδι θα κριθεί στην άμυνα και τον έλεγχο του ρυθμού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη Μονακό:«Είναι μια ομάδα αθλητική και με πολύ επιθετικό ταλέντο, αν δεν προσέξεις συγκεκριμένες καταστάσεις θα σε τιμωρήσει. Το ότι έχουμε δύο ήττες φέτος απέναντί της μπορεί να σημαίνει πολλά, αλλά για εμένα δεν σημαίνει τίποτα. Είναι διαφορετικό παιχνίδι αυτό, το οποίο θα κριθεί από την άμυνα και το αν θα καταφέρουμε να περιορίσουμε τα επιθετικά τους υπερόπλα».

Για το αν θα παίξει ρόλο το μπασκετικό ξύλο:«Αυτά τα παιχνίδια τα παίρνει αυτός που τα θέλει πιο πολύ. Οι χαμένες μπάλες, τα χαζά λάθη θα μετρήσουν, θα πάνε σε δεύτερη μοίρα οι τακτικές. Παίζει πάντα ρόλο και η τύχη. Είναι ένα παιχνίδι δίχως αύριο και μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε. Ο έλεγχος του ρυθμού είναι το βασικότερο».

Για το μαρκάρισμα του Τζέιμς:«Πάρα πολύ ταλαντούχος παίκτης και απρόβλεπτος. Αυτό που έχω συζητήσει και με τον Γουόκαπ, είναι να είσαι κοντά του και να παίζεις επιθετική άμυνα».

Για τον έτερο ημιτελικό και αν έχει κάποια προτίμηση σε αντίπαλο σε περίπτωση που προκριθεί ο Ολυμπιακός:«Αυτά τα παιχνίδια είναι ιδιαίτερων συνθηκών. Η κούραση πάει σε δεύτερη μοίρα. Δεν μπορώ να επιλέξω κάποια ομάδα, είναι και οι δύο πάρα πολύ ποιοτικές».

Για το 10ο Final 4 του:«Είναι το 10ο και δύο ακόμα στα οποία δεν είχα αγωνιστεί. Πρέπει να απολαμβάνεις την στιγμή. Έχει υποφέρει όλη την χρονιά για να βρεθείς στο Final 4. Πρέπει να παλεύεις κατοχή-κατοχή, από την άμυνα στην επίθεση. Ό,τι έχει κάνει όλη την χρονιά τα έκανες για να βρεθείς εκεί».

Για τη ρουτίνα του πριν τα παιχνίδια:«Προετοιμάζομαι και σωματικά και πνευματικά. Όχι κάνοντας παράλογα πράγματα. Μπορεί να πιω έναν καφέ πριν το παιχνίδι στα αποδυτήρια. Έχω κάποια συγκεκριμένα πράγματα που κάνω, αλλά το βασικό είναι να είμαι έτοιμος σωματικά και πνευματικά».

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Discover more from

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading