Απόλυτα δίκαια αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής της φετινής Ευρωλίγκας ο Γιώργος Μπαρτζώκας, σύμφωνα με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Με βάση την πορεία του Ολυμπιακού φέτος ο Γιώργος Μπαρτζώκας κέρδισε απόλυτα δίκαια το βραβείο του κορυφαίου προπονητή στη φετινή Ευρωλίγκα, όπως δήλωσε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

«Άξιζε το βραβείο ο Μπαρτζώκας και του αξίζουν συγχαρητήρια. Είχαν μία εξαιρετική σεζόν φέτος και είχε σημαντική συμβολή. Ο Ολυμπιακός τερμάτισε πρώτος στην κανονική περίοδο. Ευχαριστώ όλους όσοι με ψήφισαν», δήλωσε αρχικά ο κόουτς της Παρτίζαν αναφορικά με το βραβείο του κορυφαίου προπονητή στη φετινή Ευρωλίγκα.

Για τον Μαντάρ και το γεγονός ότι αναδείχθηκε καλύτερος νέος παίκτης της διοργάνωσης: «Πιστεύω ότι αυτό θα αποτελέσει κίνητρο τόσο για τον Μαντάρ, ώστε να δουλέψει ακόμη πιο σκληρά, αλλά και για άλλους».

Πλέον, οι «ασπρόμαυροι» επικεντρώνονται στην Αδριατική λίγκα, με τον έμπειρο προπονητή να έχει… ξεκόψει τη λέξη «Ευρωλίγκα» από όλους, μετά τον αποκλεισμό από τη Ρεάλ στα plaoyffs: «Δώσαμε ρεπό στους παίκτες και μετά ξεκινήσαμε τις προπονήσεις, μιλώντας αποκλειστικά για την Αδριατική λίγκα. Ζήτησα απ’ όλους στην ομάδα, τόσο από το προπονητικό επιτελείο όσο και από τους παίκτες, να μην σκέφτονται και να μην μιλούν για την Ευρωλίγκα, αλλά να έχουν το μυαλό τους σ’ αυτά που ακολουθούν».

Πηγή: SportFm

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram