Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στην συνέντευξη Τύπου των ημιτελικών της Basket League.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαστε μια ομάδα που δουλεύουμε με συνέπεια. Κάτι που ξεκινάει από τη διοίκηση. Έχουμε σταθερότητα. Κατακτήσαμε δύο τίτλους που δεν τους υποτιμούμε. Θέλουμε να ολοκληρώσουμε την ευρωπαϊκή μας πορεία όσο το δυνατόν καλύτερα. Και μετά το πρωτάθλημα. Με σεβασμό σε όλους. Πρώτα στον ΠΑΟΚ και μετά αν τα καταφέρουμε στον επόμενο αντίπαλο. Εμείς έχουμε διαφορετικό αριθμό παιχνιδιών από άλλες ομάδες. Φτάνουμε τα 70. Ο ΠΑΟΚ έχει λιγότερα. Είναι άλλα τα δεδομένα. Έχουμε ένταση, κόπωση αλλά αυτή είναι η δουλειά μας. Θα κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα». 

Σε ερώτηση σχετικά με το αν θα είναι αποτυχία για τον Ολυμπιακό αν δεν κατακτήσει το πρωτάθλημα: “Ναι, θα είναι αποτυχία αν δεν πάεουμε το πρωτάθλημα. Τερματίσαμε πρώτοι, είχαμε την καλύτερη εικόνα και κανείς οπαδός δεν θα το πάρει ευχάριστα αν το χάσουμε. Μεγάλη κουβέντα γίνεται με το τι είναι αποτυχία και τι είναι επιτυχία. Λόγω των δηλώσωεν του Γιάννη. Η προσπάθεια μετράει. Πόσο προσπαθείς κάθε μέρα. Και αν είσαι εντάξει με τον εαυτό σου. Ζούμε στην Ελλάδα. Αν τελικά το ζευγάρι είναι το Ολυμπιακός Παναθηναϊκός έχει πάντα ιδιαίτερη βαρύτητα. Αν το χάσουμε θα λυπήσει τους φιλάθλους μας και το περιβάλλον της ομάδας”. 

Όσο για την αλλαγή του format στη Basket League αφοή ρώτησε τον βαγγέλη Γαλατσόπουλο γιατί δεν ήξερε τις λεπτομέρειες είπε: “Θα ήθελα να το μελετήσω και να το σκεφτώ. Είμαστε σε τεράστια επιβάρυνση. Οι προπονητές προτιμούμε τις προπονήσεις. Τα παιχνίδια είναι αναγκαίο, απαραίτητο κακό, αλλά τη δουλειά να φτιάξουμε την ομάδα μας την παίρνουμε από τις προπονήσεις. Οι ομάδες από το 7-12 θα συνεχίσουν να παίζουν που είναι πολύ σημαντικό. Εσείς θα αποφασίσετε και θα πάρετε τις αποφάσεις και εμείς θα ακολουθήσουμε”. 

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram