Ο Μάικ Μπράουν μίλησε στα ελληνικά Μέσα για την παρουσία του στο ΣΕΦ και φυσικά τον Σάσα Βεζένκοβ που τόνισε ότι είναι προτεραιότητα για τους Κινγκς.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την εμπειρία στο ΣΕΦ: «Είναι απίστευτη, η ατμόσφαιρα είναι εκπληκτική. Τραβάω φωτογραφίες και βίντεο για να τις στείλω στους γιους μου και στους φίλους μου στις ΗΠΑ, γιατί αν δεν το ζήσουν δεν μπορούν να το καταλάβουν».

Για την τακτική του ευρωπαϊκού μπάσκετ: «Το μπάσκετ είναι μπάσκετ. Μου αρέσει ο Ολυμπιακός, η κίνηση που έχει με την μπάλα, η κίνηση των παικτών του, παίζει καλό μπάσκετ, όλοι έχουν την μπάλα, όλοι μοιράζουν το παιχνίδι. Αμυντικά και οι δύο ομάδες παίζουν με δύναμη, κάτι που είναι αρεστό σε ένα ματς επιπέδου play-offs».

Για τον Σάσα Βεζένκοβ: «Ο τρόπος που τον μαρκάρουν τον έχει δυσκολέψει. Αλλά μου αρέσει η αυτό που βλέπω, αφήνει χώρους για τους συμπαίκτες του, κόβει καλά, σουτάρει καλά από το τρίποντο, έχει σκληράδα, έχει όγκο, παλεύει στα ριμπάουντ. Θα δούμε πως θα τελειώσει τη σεζόν και θα πάρουμε τις αποφάσεις μας».

Αν θα του κάνουν πρόταση για να πάει στο ΝΒΑ: «Θέλουμε να τελειώσει πρώτα η σεζόν και τότε θα του μιλήσουμε. Είμαστε εξαιρετικά ενθουσιασμένοι μαζί του, κάναμε μία ανταλλαγή για να αποκτήσουμε τα δικαιώματά του το καλοκαίρι. Είναι σημαντικό που έχουν έρθει τόσα άτομα από την ομάδα για να τον δουν από κοντά, είναι και ο CEO των Κινγκς εδώ και ο Ευρωπαίος σκάουτερ. Για εμάς είναι προτεραιότητα, αλλά θα το δούμε στο τέλος της σεζόν».

Αν ο Βεζένκοβ είναι το κομμάτι που λείπει από τους Κινγκς: «Ο τρόπος που σουτάρει από το τρίποντο, ένα στοιχείο που μας αρέσει, χειρίζεται εξαιρετικά το χώρο, είναι γρήγορος, θα είναι αποτελεσματικός παίκτης στο ΝΒΑ σε υψηλό επίπεδο. Είδικά με τη σκληράδα που δείχνει. Δεν φοβάται και αυτό το λατρεύω»

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram