Ο Νίκολα Γιόκιτς απώθησε με τον αγκώνα τον ιδιοκτήτη των Σανς, Ματ Ίσμπια, στη διάρκεια του Game 4 των Νάγκετς στο Φίνιξ. «Έπρεπε να τον πετάξουν έξω», είπε ο Σέρβος σέντερ.

Επεισοδιακό φινάλε είχε το πρώτο ημίχρονο του αγώνα των Σανς με τους Νάγκετς (129-124).

Με 2:36 να απομένουν στη δεύτερη περίοδο, ο Τζος Οκόγκι βρέθηκε δίπλα στις court seats στην διεκδίκηση μιας κατοχής. Ο Νίκολα Γιόκιτς έσπευσε να πάρει την μπάλα για να δώσει γρήγορα συνέχεια στο παιχνίδι, αλλά αυτή ήταν στην αγκαλιά του ιδιοκτήτη των Σανς, Ματ Ίσμπια, που δεν έδειξε ιδιαίτερα πρόθυμος να την δώσει. Ο Σέρβος σέντερ του Ντένβερ προσπάθησε να πάρει την μπάλα, που κατέληξε στα χέρια άλλου φιλάθλου και πάνω στον… χαμό, ο «Τζόκερ» απώθησε ελαφρώς με τον αγκώνα του το αφεντικό των γηπεδούχων!

Το επεισόδιο δεν πήρε έκταση, αφού επενέβησαν ψυχραιμότεροι φίλαθλοι, αλλά και συμπαίκτες του Γιόκιτς, ενώ ο τελευταίος τιμωρήθηκε με τεχνική ποινή. Ο ιδιοκτήτης των Σανς δεν θέλησε να δώσει συνέχεια λέγοντας πως ήταν μια χαρά και πως τον απασχολούσε περισσότερο η εξέλιξη του αγώνα, ενώ παρακολούθησε το υπόλοιπο του αγώνα από την ίδια θέση.

Όσο για την αντίδραση του Γιόκιτς; Μάλλον αδικημένος θεώρησε πως ήταν… «Μου είπαν πως τιμωρήθηκα επειδή χτύπησα με τον αγκώνα έναν φίλαθλο, αλλά εκείνος έβαλε πρώτος τα χέρια του πάνω μου», είπε ο Γιόκιτς για το περιστατικό μετά τον αγώνα, ενώ ερωτηθείς αν πληροφορήθηκε πως ο άνθρωπος που έσπρωξε είναι ο ιδιοκτήτης των Σανς απάντησε: «Κι αυτός φίλαθλος δεν είναι; Όταν κάθεται εκεί, φίλαθλος δεν θεωρείται; Όποιος κι αν είναι, δεν μπορεί να επηρεάζει το παιχνίδι κρατώντας την μπάλα. Εκείνος έβαλε τα χέρια του πάνω μου. Δεν πρέπει να με προστατεύσουν οι διαιτητές; Δεν λέω για μένα προσωπικά, αλλά οποιονδήποτε παίκτη. Υποτίθεται πρέπει να προστατεύσεις τους παίκτες. Όποιος φίλαθλος επηρεάζει το παιχνίδι, πρέπει να τον πετάνε έξω!».

Πηγή: SportFm

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Discover more from

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading