Δηλώσεις ενόψει του κρίσιμου Game 5 κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, έκαναν οι Πάντερ και Λεσόρ της Παρτίζαν.

Αρχικά, ο Κέβιν Πάντερ τόνισε ότι παρότι η ομάδα του δεν κατάφερε να πανηγυρίσει νίκη στην έδρα της, έχει μία ακόμα ευκαιρία στα χέρια της, ενώ μίλησε και για την τιμωρία που του επιβλήθηκε για τα επεισόδια στο δεύτερο ματς.

«Χάσαμε δύο διαδοχικά παιχνίδια, αλλά έχουμε ακόμα στα χέρια μας την ευκαιρία να πετύχουμε κάτι πολύ μεγάλο. Νιώθω σαν να μην έχω παίξει μπάσκετ για πολύ καιρό. Έζησα την απουσία μου αρκετά δραματικά. Ωστόσο, νιώθω υπέροχα που θα βρεθώ ξανά στο παρκέ με την υπόλοιπη ομάδα».

Δηλώσεις ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης στη Μαδρίτη έκανε και ο Ματίας Λεσόρ, ο οποίος στάθηκε στον Ταβάρες και στο πώς θα καταφέρει να τον αντιμετωπίσει.

«Θα προσπαθήσουμε να ελαχιστοποιήσουμε την επίδραση που θα έχει ο Ταβάρες στο ματς. Προφανώς, πρόκειται για έναν εξαιρετικό παίκτη και δεν είναι καθόλου εύκολο να τον αντιμετωπίζεις. Παρ’ όλα αυτά, έχουμε παίξει αρκετά παιχνίδια ως αντίπαλοι και σε κάποια από αυτά καταφέραμε να τον περιορίσουμε. Γνωρίζουμε τι μας περιμένει, είναι ένα παιχνίδι-τελικός στον δρόμο για το Final-4. Δεν καταφέραμε να νικήσουμε στην έδρα μας, αλλά τώρα έχουμε άλλη μια ευκαιρία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Discover more from

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading