Ο Εργκίν Αταμάν στάθηκε στις αναποδιές που έχουν σημαδέψει την εφετινή πορεία της Αναντολού Εφές, κάνοντας ειδική αναφορά στις περιπτώσεις των Μπράιαντ Ντάνστον και Κρις Σίνγκλετον.

«Η παρουσία του Μπράιαντ Ντάνστον δίπλα από τον πάγκο έδωσε ψυχολογική ώθηση στην ομάδα. Ευτυχώς, ο Ντάνστον επιβίωσε από ένα πολύ σοβαρό ατύχημα, όπου ακόμη έχει θραύσματα στα χέρια του, αλλά είναι σε καλή σωματική κατάσταση. Προσπαθεί να ξεπεράσει ψυχολογικά το ατύχημα», ανέφερε και πρόσθεσε:

«Από την άλλη, ο Σίνγκλετον μάς τρόμαξε πολύ. Ευτυχώς, οι εξετάσεις του έδειξαν ότι δεν υπέστη έμφραγμα, αλλά έπαθε μία περικαρδίτιδα. Σήμερα πήρε εξιτήριο, αλλά δεν θα είναι σε θέση να μας βοηθήσει για καιρό. Οι γιατροί έχουν πει ότι θα χρειαστεί περίπου έναν μήνα και θα δούμε εάν θα είναι έτοιμος στους τελικούς του πρωταθλήματος, εφόσον προκριθούμε.

Φέτος την ομάδα την έχει φάει το… κακό το μάτι. Δεν πιστεύω πολύ σ’ αυτά, αλλά είχαμε πολλές δυσκολίες κατά τη διάρκεια της σεζόν. Ας μας βοηθήσει ο Θεός. Αυτή την στιγμή, οι υπόλοιποι παίκτες μας είναι υγιείς. Ελπίζουμε αυτές να ήταν οι τελευταίες ατυχίες»
, κατέληξε.

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram