Η Ρεάλ έφτασε στο Βελιγράδι υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, με τους οπαδούς της Παρτιζάν να αναρτούν πανό σε γέφυρες στη διαδρομή του πούλμαν της αποστολής.

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και χωρίς να μπορέσει να πλησιάσει κανείς οπαδός της Παρτιζάν έφτασε χθες βράδυ στο Βελιγράδι η αποστολή της Ρεάλ για τον αποψινό τρίτο αγώνα των playoffs της Ευρωλίγκας (21:30).

Οι φανατικοί της Παρτιζάν, πάντως, δεν… έχασαν την ευκαιρία να προϊδεάσουν την ομάδα της Μαδρίτης για το κλίμα που θα συναντήσει απόψε στην «Stark Arena» (21:30). Στις αερογέφυρες πάνω από τους κεντρικούς δρόμους μέσω των οποίων η αποστολή της Ρεάλ θα πήγαινε στο ξενοδοχείο όπου κατέλυσε, είχαν τοποθετηθεί αρκετά υβριστικά ως και απειλητικά πανό.

«Ήσασταν βασιλιάδες, τώρα θα είστε πόρνες», ανέφερε ένα από αυτά. «Μπάσταρδε Αργεντινέ», ένα άλλο για τον τιμωρημένο Γκάμπριελ Ντεκ. «Γύφτισσες πόρνες. Γ@@@στε τη Ρεάλ!», ένα τρίτο, ενώ ένα ακόμη ανέφερε «δεν πρόκειται να κοιμηθείτε!». Η αστυνομία πάντως έσπευσε να τα απομακρύνει γρήγορα.

Η Ρεάλ έφτασε με ασφάλεια στο ξενοδοχείο, όπου επίσης υπάρχει όλο το 24ωρο ισχυρή αστυνομική δύναμη, ενώ ανάλογη προστασία έχει προβλεφθεί στις μετακινήσεις της αποστολής προς και από το γήπεδο, αλλά φυσικά και εντός της «Stark Arena».

Υπενθυμίζεται πως η Παρτιζάν προηγείται με 2-0 στη σειρά μετά τις δύο νίκες στη Μαδρίτη, αλλά το κλίμα μυρίζει μπαρούτι μετά τις συμπλοκές παικτών στο Game 2, που απέφερε τις τιμωρίες των Λεσόρ (με μία αγωνιστική), Πάντερ (με δύο αγωνιστικές), Ντεκ (με μία αγωνιστική) και Γιαμπουσέλε (με πέντε αγωνιστικές).

Παρτιζάν: Υποδοχή με πανό σε αερογέφυρες για τη Ρεάλ

Παρτιζάν: Υποδοχή με πανό σε αερογέφυρες για τη Ρεάλ

Πηγή: SportFm

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram