Ο ατζέντης του Λευτέρη Μαντζούκα, Μάριος Ολύμπιος, πήρε θέση για το συμβάν με τον Ντουέιν Μπέικον, που παραδέχτηκε ότι χτύπησε τον νεαρό Έλληνα φόργουορντ.

Αποκαλυπτικός σε σχέση με γεγονότα που συνέβησαν κατά τη θητεία του στον Παναθηναϊκό ήταν ο Ντουέιν Μπέικον, ο οποίος τόνισε πως «χτύπησε τον Μαντζούκα επειδή τον προκάλεσε».

Ο ατζέντης του Έλληνα φόργουορντ, Μάριος Ολύμπιος, πήρε θέση για τα γεγονότα, αποθεώνοντας τον παίκτη του και τη στάση που κράτησε όσον αφορά αυτό το συμβάν.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

«Δεν είσαι ακόμα 20 ετών και παίζεις με ρόλο στον Παναθηναϊκό. Έχεις να διαχειριστείς μεγάλη πίεση απέναντι στον εαυτό σου, απέναντι στους ανθρώπους που σε πίστεψαν και σε έκαναν επαγγελματία από 17 ετών. Παράλληλα το αίμα σου βράζει αλλά εσύ ακόμα και τότε φέρεσαι επαγγελματικά και δεν κανείς το εύκολο, δεν χτυπάς πίσω αλλά αποχωρείς περήφανα για το καλό της ομάδας και το καλό όλων. Λευτέρη Μαντζούκα είμαι μόνο περήφανος για εσένα και είναι τιμή μου που σε εκπροσωπώ. Είσαι γεννημένος ηγέτης γιατί μόνο ένας ηγέτης θα αντιδρούσε όπως εσύ. Μπράβο σου το μέλλον σου ανήκει».

Πηγή: SportFm

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram