Σε μία προσπάθεια να ρίξει τους τόνους, μετά τα απίστευτα περιστατικά που συνέβησαν στην Μαδρίτη, το βράδυ της Πέμπτης (27/4), ο πρόεδρος της Παρτιζάν, Όστογια Μιγιαΐλοβιτς, ξεκαθάρισε πως η αποστολή της Ρεάλ είναι καλοδεχούμενη στο Βελιγράδι.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στα social media ο ισχυρός άνδρας της Παρτιζάν:

«Πετύχαμε δύο μαγικές νίκες στη Μαδρίτη και αυτό χάρη στους παίκτες και το προπονητικό επιτελεί. Το περιστατικό που σημειώθηκε στο τέλος του αγώνα δεν επηρέασε το τελικό αποτέλεσμα, αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό για εμάς. Δίκαια και αθλητικά κατακτήσαμε δύο μεγάλες νίκες στη Μαδρίτη. Γυρίζουμε νέες σελίδες στην πλούσια ιστορία του συλλόγου και δεν θα αφήσουμε ούτε μια στιγμή να μειώσει τη μεγάλη μας επιτυχία.

Έχουμε σπάσει όλα τα ρεκόρ, έχουμε ξεπεράσει τα όρια του μπάσκετ, και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Η Ρεάλ ιστορικά είναι φιλικός σύλλογος, ένας από τους μεγαλύτερους στον κόσμο. Ανεξάρτητα από την δυσάρεστη κατάσταση θα τους υποδεχτούμε άκρως φιλικά. Μετά από χρόνια περάσαμε ωραίες στιγμές αυτή τη σεζόν και είναι στο χέρι μας να μεγαλώσουμε την επιτυχία μας. Τα ισχυρότερα όπλα μας, δίπλα σε αυτή τη σπουδαία φουρνιά παικτών, είναι οι οπαδοί μας, οι καλύτεροι οπαδοί του μπάσκετ στον κόσμο!

Ας καλωσορίσουμε όλοι την ομάδα της Ρεάλ. Θα ήθελα να καλωσορίσω όλους στο Βελιγράδι, το κέντρο του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Ζήτω η Παρτίζαν!»

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram