Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς έκανε δηλώσεις για τον Αταμάν και τον Παναθηναϊκό, ενώ σχολίασε και ότι οι «πράσινοι»θα είναι ενεργοί στο μεταγραφικό παζάρι φέτος.

Για την μετακίνηση του Αταμάν στον Παναθηναϊκό και την γνωστοποίηση της συμφωνίας ενώ είναι σε εξέλιξη τα Play-Offs: «Πολλοί παίκτες υπογράφουν τον Ιανουάριο ή τον Φεβρουάριο με νέες ομάδες. Πρώτα απ’ όλα, ο Εργκίν δεν έκανε τίποτα χωρίς την άδεια της ομάδας. Αυτό είναι το πρώτο πράγμα! Δεν είναι τέτοιος άνθρωπος. Δεύτερον, αυτός είναι ο σύλλογος του! Οι σχέσεις του με την Εφές είναι ιδιαίτερες.

Τίποτα δεν έχει υπογραφεί. Υπάρχει μια συμφωνία και αυτό είναι. ΟΚ, δημοσιεύεις κάτι στο Instagram. Αλλά δεν σημαίνει τόσα πολλά αυτό. Δεν νομίζω ότι αξίζει να γίνεται τέτοιο θέμα».

Για το εάν ο Παναθηναϊκός θα είναι η πιο ενεργή ομάδα στο μεταγραφικό παζάρι: «Κοίτα, όταν φέρνεις τον Αταμάν, προφανώς έχεις φιλοδοξίες. Η ομάδα που έχεις είναι αδύναμη, άρα πρέπει να αλλάξεις πολλά. Προφανώς θα είναι πολύ δραστήριοι στο μεταγραφικό παζάρι. Όταν άλλες ομάδες θα χρειάζονται 2-3 αλλαγές, ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να κάνει πολλές!

Πρώτα απ’ όλα, δεν έχουν ελληνική βάση. Δεύτερον, οι ξένοι δεν είναι στο επίπεδο που θα ήθελαν. Δεν είναι αρκετοί για μια ομάδα που έχει τον Αταμάν. Θα είναι πολύ ενεργοί στο παζάρι φέτος».

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram