Με μια προπόνηση στο «Παλατάκι», ο ΠΑΟΚ αναχώρησε την Τρίτη για την Πάτρα για τον δεύτερο αγώνα της πρώτης φάσης των πλέι οφ κόντρα στον Προμηθέα, ώστε να προκριθεί στα ημιτελικά της Basket League.

Ο Φώτης Τακιανός αναφέρθηκε στον δεύτερο αγώνα με τον Προμηθέα στην Πάτρα την Τετάρτη για τα προημιτελικά της Basket League. «Την Κυριακή κάναμε το πρώτο βήμα, αλλά η διαδικασία των playoffs δεν αφήνει περιθώρια για πανηγυρισμούς, ούτε, όμως, αρκετό χρόνο για ξεκούραση και προετοιμασία. Αυτό, όμως, ισχύει και για τις δύο ομάδες.

Είδαμε αυτά που κάναμε σωστά, είδαμε και τα λάθη μας, τα οποία δεν πρέπει να επαναλάβουμε. Πρέπει να μπούμε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και να μείνουμε προσηλωμένοι ως το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Να ακολουθήσουμε το πλάνο μας και να είμαστε έτοιμοι να προσαρμοστούμε ανάλογα με τις συνθήκες του αγώνα για να μπορέσουμε να πάμε το παιχνίδι ως το τέλος και να πάρουμε αυτό που θέλουμε».

Με την αποστολή του ΠΑΟΚ ταξιδεύουν στην Πάτρα οι καλαθοσφαιριστές: Yannick Franke, Jalen Riley, Νίκος Τσιακμάς, Jaylen Hands, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Tyler Polley, Διαμαντής Σαλφτσάκης, Jordan Sibert, Δημήτρης Κακλαμανάκης, Γιώργος Καμπερίδης, Χρήστος Σαλούστρος, Nate Renfro

Πηγή: SportFm

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Discover more from

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading