Με αρκετά προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη ενόψει της αναμέτρησης του ΣΕΦ απέναντι στον Ολυμπιακό (19/4, 19:15) για την πρεμιέρα των Play Offs της Basket League.

Η τελευταία προπόνηση των «κιτρινόμαυρων» ολοκληρώθηκε χωρίς τους Χόρκλερ, Σανόγκο, Χάγκινς, Χρηστίδη, Σχίζα και Χαβαλέ, με τους δύο τελευταίους να αποκλείονται από την «κιτρινόμαυρη» αποστολή που θα ταξιδέψει το απόγευμα αεροπορικώς, με προορισμό την Αθήνα.

Όσον αφορά τους Χόρκλερ, Σανόγκο, Χάγκινς και Χρηστίδη, τα ονόματα τους βρίσκονται στην αποστολή του Άρη, όμως η συμμετοχή τους στο ματς της Πέμπτης κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη, κάτι που σημαίνει πως οι ετοιμοπόλεμοι παίκτες του Άρη, για το πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό, να είναι μόλις επτά!  

Αναλυτικά η αποστολή της ομάδας της Θεσσαλονίκης:

Νόα Χόρκλερ, Σεβέζ Γκούντγουιν, Ελάιζα Μήτρου – Λονγκ, Ίσμαελ Σανόγκο, Βασίλης Τολιόπουλος, Βασίλης Καββαδάς, Γιώργος Φίλλιος, JD Νότε, Όμηρος Νετζήπογλου, Βασίλης Χρηστίδης, Τζος Χάγκινς.

Ενόψει του Game 1 με τους “ερυθρόλευκους”, ο συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη, Χρήστος Χασανίδης, δήλωσε: 

«Ολοκληρώνοντας την κανονική περίοδο και μπαίνοντας στα play-offs, ανεξαρτήτως αντιπάλου, επιδίωξη της ομάδας είναι να δείξει αυτό που την αντιπροσώπευσε όλη τη χρονιά: Την ανταγωνιστικότητα, τη μαχητικότητα, το πάθος, τη θέληση και την ομαδικότητα. Σε σχέση με τον Ολυμπιακό, η αποστολή μας είναι πολύ δύσκολη και δυσκολεύει ακόμα περισσότερο με την απουσία σημαντικών παικτών του ροτέισον, λόγω τραυματισμών. Παρόλα αυτά, η φιλοσοφία και το αγωνιστικό πλάνο μας δε θα αλλάξουν και θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί μπορούμε, απέναντι σε έναν αντίπαλο ο οποίος τερμάτισε πρώτος στην κανονική διάρκεια της Euroleague και ετοιμάζεται για τα play-offs της διοργάνωσης».

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Discover more from

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading