Με αφορμή την ελληνοποίηση του Τόμας Γουόκαπ, μόλις σε μια μέρα, το BasketForAll μίλησε με τον Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ σχετικά με την απόκτηση του διαβατηρίου του.

Ο παίκτης του Ολυμπιακού, Τόμας Γουόκαπ έκανε αίτημα για να λάβει την ελληνική υπηκοότητα, με την ΕΟΚ να του το κάνει αποδεκτό, με τις σχετικές διαδικασίες να ολοκληρώνονται.

Έπειτα από αυτό ο Βαγγέλης Γεντίκης επικοινώνησε με τον παίκτη του Άρη, Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ, που περιμένει εδώ και πέντε χρόνια να αποκτήσει την ελληνική υπηκοότητα μαζί με τον αδερφό του Ναζ Μήτρου-Λονγκ.

Έτσι ο 26χρονός γκαρντ ρωτήθηκε για το πότε αναμένεται να πάρει το διαβατήριο του απάντησε: «Η μαμά μου θα πάρει το διαβατήριο της σε ένα μήνα περίπου, τότε θα πάρουμε και δικό μας (και του αδερφού του Ναζ)». Ενώ όταν του ανέφερα ότι ο παίκτης του Ολυμπιακού, Τόμας Γουόκαπ πήρε ελληνική υπηκοότητα μόλις σε μια μέρα είπε ότι: «Εμείς προσπαθούμε χρόνια».

Μια σκέψη στο “Ο Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ αποκλειστικά στο BasketForAll: «Σε ένα μήνα παίρνει διαβατήριο η μάνα μου και μετά εγώ»”

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Discover more from

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading