Ο Εργκίν Αταμαν έρχεται στον Παναθηναϊκό!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του BasketForAll, ο Παναθηναϊκός ήρθε σε συμφωνία με τον Εργκίν Αταμάν και οι δύο πλευρές θα συνεργαστούν από το φετινό Καλοκαίρι.

Όπως σας είχε αποκαλύψει πρώτο το BasketForAll στις 23 Μαρτίου ο Παναθηναϊκός είχε πρώτο στόχο τον Τούρκο προπονητή, αφού ο Πάμπλο Λάσο είχε stand by του «πράσινους» με αποτέλεσμα οι τελευταίοι να στραφούν σε άλλες περιπτώσεις. Έτσι ο Αταμάν μπήκε στο… μπλοκάκι του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, όπου έχουν και καλές σχέσεις και πλέον συμφώνησαν οριστικά για την συνεργασία τους. Λεπτομέρειες για την διάρκεια του συμβολαίου θα γίνουν γνωστές με την ανακοίνωσή του, η οποία θα γίνει μόλις Εφές και Παναθηναϊκός τελειώσουν τις εγχώριες διοργανώσεις.

Ο Αταμάν θα φτιάξει στον Παναθηναϊκό το ρόστερ που θέλει, με τους παίκτες που θέλει (Ο ίδιος έχει δώσει λίστα με ονόματα) και το μπάτζετ του Παναθηναϊκού θα αυξηθεί κατά πολύ, με αποτέλεσμα να φτιαχτεί μία πολύ καλή ανταγωνιστική ομάδα που θα τα… σαρώνει όλα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο χρόνος και οι αγώνες στο παρκέ θα το δείξει αυτό πάντως.

Το BasketForAll επιβεβαιώνεται στο ρεπορτάζ του για ακόμη μία φορά, όπως έχει γίνει και στο παρελθόν.

7 σχόλια στο “Αποκλειστικό-Παναθηναϊκός: Οριστική συμφωνία με τον Αταμάν! (Pic)”

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram