Η Τουρκ Τέλεκομ σάρωσε με σκορ 83-72 τη Φενέρμπαχτσε, καθαρίζοντας την πρωτιά στο τουρκικό πρωτάθλημα και δείχνοντας τον… δρόμο στον Ολυμπιακό!

Ασταμάτητη στην Τουρκία η Τουρκ Τέλεκομ!

Η ομάδα της Άγκυρας χωρίς ιδιαίτερα εμπόδια «πάτησε» τη Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη με σκορ 83-72, καθαρίζοντας την πρωτιά στο πρωτάθλημα με ρεκόρ 22-3. Στο 20-5 και τη δεύτερη θέση έμεινε η ομάδα της Πόλης, που προβλημάτισε με την εμφάνισή της ενόψει και των playoffs της Ευρωλίγκας με τον Ολυμπιακό.

Η Τουρκ Τέλεκομ έδειξε από την πρώτη περίοδο τις διαθέσεις της παίρνοντας προβάδισμα 8 πόντων (27-19), το οποίο δεν απώλεσε ούτε μία φορά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Οι γηπεδούχοι ήταν απίστευτοι από τα 6.75, μετρώντας 12/19 τρίποντα, ενώ αντίθετα η Φενέρ ξέμεινε από λύσεις λόγω και των απουσιών Ντόρσεϊ και Γκούντουριτς.

Για τους νικητές, ο Τζέριαν Γκραντ έκανε ματσάρα με 17 πόντους, 4 ριμπάουντ και 2 ασίστ. Από κοντά και ο Τάιρικ Τζόουνς, που σκόραρε 13 πόντους και μάζεψε 10 ριμπάουντ.

Από πλευράς της Φενέρ, πάλεψε μόνος του ο Μότλεϊ με 25 πόντους, ενώ 10 πρόσθεσε ο Κάρσεν Έντουαρντς και άλλους τόσους ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 27-19, 45-40, 65-57, 83-72

Πηγή: SportFm

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Discover more from

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading