Ο Χρήστος Σερέλης μίλησε μετά την ήττα του Παναθηναϊκού κόντρα στην Παρτιζάν, ενώ αναφέρθηκε και για την κακή σεζόν των «πρασίνων».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θέλω να πω πως για την ομάδα μου ήταν μια πολύ κακή σεζόν και θέλαμε να τελειώσουμε με ένα καλό παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, με τον καλύτερο προπονητή στην Ευρώπη και μία ομάδα που ήθελε τη νίκη για τα πλέι οφ. Ελέγξαμε καλά το παιχνίδι και είχαμε καλές αποφάσεις στην επίθεση. Διαβάσαμε καλό την άμυνα της Παρτιζάν και αυτός ήταν ο λόγος που μείναμε στο παιχνίδι μέχρι το τέλος. Κατά την άποψή μου χάσαμε το παιχνίδι λόγω δύο κακών επιλογών στην επίθεση στο τέλος και στις τελευταίες δύο κατοχές. Αλλά έτσι είναι το μπάσκετ, πλέον συγκεντρωνόμαστε στα πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος».

Για το τι έφταιξε φέτος για τον Παναθηναϊκό: «Είναι δύσκολο να απαντήσω γιατί είμαι στην ομάδα σχεδόν 40 μέρες. Δεν ξέρω τι γινόταν στο παρελθόν. Είχαμε προβλήματα στη χημεία μας, νομίζω πως η ομάδα έχασε κάποια κλειστά παιχνίδια πίσω τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο, που είχαν ως αποτέλεσμα να χαθεί η αυτοπεποίθηση. Δεν θέλω να μιλήσω για το παρελθόν όμως, αλλά για το παρόν και το μέλλον. Δουλεύουμε, όχι με τον τρόπο που θέλω, αλλά θα προετοιμάσουμε την ομάδα για το καλύτερο δυνατό φινάλε στη σεζόν».

Για το τι σχεδιάζει ο σύλλογος για το καλοκαίρι: «Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτό γιατί δεν αφορά το τακτικό κομμάτι».

Για το γεγονός πως έπεσαν τα ποσοστά ευστοχίας στο δεύτερο μέρος: «Η Παρτίζαν είναι μια πολύ σκληρή ομάδα, που παίζει με ένταση στην άμυνα. Σταδιακά, αρχίσαμε να κουραζόμαστε κιόλας. Γενικά, δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου. Νομίζω πως πασάραμε καλά την μπάλα και βρήκαμε ελεύθερα σουτ, αλλά στο τέλος είχαμε δύο κακές αποφάσεις που μας οδήγησαν στην ήττα».

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram