Οι Χιτ πήραν τον «τελικό» κόντρα στους Μπουλς και θα συναντήσουν τους Μπακς στον πρώτο γύρο των playoffs.

Οι Χιτ θα είναι οι αντίπαλοι των Μπακς στον πρώτο γύρο των playoffs. Η ομάδα του Έρικ Σπόελστρα επικράτησε 102-91 των Μπουλς στο Μαϊάμι στον άτυπο τελικό των play in της Ανατολής και πήρε το εισιτήριο.

Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με ένα 15-1 και έφτασαν στην επικράτηση με κορυφαίους τους Τζίμι Μπάτλερ και Μαξ Στρους που είχαν από 31 πόντους, με τον δεύτερο να μετρά 7/12 τρίποντα.

Το Μαϊάμι είχε τον έλεγχο σε όλο το πρώτο ημίχρονο φτάνοντας και στο +!4, ωστόσο στο φινάλε της τρίτης περιόδου του Σικάγο πέρασε μπροστά και 7:16 πριν το τέλος οι «ταύροι» ήταν στο +6 (76-82). Η συνέχεια, ωστόσο, ανήκε στους Χιτ που πλέον θα αντιμετωπίσουν με μειονέκτημα έδρας την ομάδα με το καλύτερο ρεκόρ στην κανονική περίοδο, σε μια σειρά που θα αρχίσει στις 00:30, τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα, στο Μιλγουόκι.

Ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν είχε 26 πόντους και 9 ασίστ, αλλά όχι την απαιτούμενη βοήθεια για τους Μπουλς, που πηγαίνουν πρόωρα σε διακοπές. Ο Ζακ ΛαΒίν έμεινε στους 15 πόντους με 6/21 σουτ, ενώ μόλις 12 πόντους είχε ο Νίκολα Βούτσεβιτς.

Δωδεκάλεπτα: 29-21, 49-44, 67-68, 102-91

Πηγή: SportFm

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Discover more from

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading