Ικανοποίηση υπάρχει στην Μπάγερν Μονάχου με τη δουλειά του Αντρέα Τρινκιέρι, όπως δήλωσε ο Μάρκο Πέσιτς.

Θέση για τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί γύρω από το όνομα του Αντρέα Τρινκιέρι, πήρε ο Μάρκο Πέσιτς.

Ο τζένεραλ μάνατζερ της Μπάγερν Μονάχου τόνισε πως υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση με τη δουλειά του Ιταλού κόουτς όλα αυτά τα χρόνια στους Βαυαρούς, ενώ αποκάλυψε ότι υπήρξε ενδιαφέρον για εκείνον τόσο πέρυσι, όσο και πρόπερσι από άλλες ομάδες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάρκο Πέσιτς:

«Πρώτα απ’ όλα: Κάθε χρόνο δεν παίρνουμε μεγάλες αποφάσεις χωρίς να ξέρουμε το μπάτζετ της επόμενης σεζόν. Ο Αντρέα έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στην ομάδα. Είναι ένας προπονητής, ο οποίος ήταν πολύ άτυχος στο φινάλε της σεζόν τα τελευταία χρόνια, ειδικά στα playoffs του πρωταθλήματος. Πραγματικά ελπίζω για εκείνον και για τους παίκτες ότι θα τα πάνε καλά στο πρωτάθλημα φέτος.

Η κατάκτηση των τίτλων δεν αποτελούν αποκλειστικό κριτήριο για τις αποφάσεις αναφορικά με τα άτομα στην ομάδα. Δεν έχουμε νέο προπονητή και δεν μιλάμε με άλλους προπονητές. Όταν έρθει η ώρα, θα μιλήσουμε με τον Αντρέα. Εάν ο ίδιος θέλει μία αλλαγή; Υπήρξε ενδιαφέρον από άλλες πέρυσι, αλλά και πρόπερσι, όταν και του επεκτείναμε το συμβόλαιο. Όλα τα υπόλοιπα που διαβάζω είναι απλώς φήμες και δεν θέλω να σχολιάσω κάτι. Θα ξέρουμε σίγουρα το πολύ μέχρι την 1η Ιουλίου
».

Πηγή: SportFm

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram