Ο Ματέους Πονίτκα, στις δηλώσεις του στο περιθώριο της αναχώρησης του Παναθηναϊκού για το Βελιγράδι, δεν έκρυψε την απογοήτευση του για το πώς κύλησε η φετινή σεζόν για το «τριφύλλι», ενώ αναφέρθηκε, τόσο στο επερχόμενο ματς με την Παρτιζάν, όσο και για την επόμενη ημέρα στην ομάδα του.

Αναλυτικά;

«Είμαστε στεναχωρημένοι, σίγουρα στεναχωρημένοι επειδή νομίζω κανείς μας δεν περίμενε αυτή τη σεζόν. Έχουμε άλλο ένα παιχνίδι και ελπίζω να δείξουμε πως αξίζαμε παραπάνω. Θα παλέψουμε και ελπίζω να κάνουμε την έκπληξη».

Στη ερώτηση σχετικά με το πόσο δύσκολο είναι να βρουν κίνητρο για τέτοιου είδους αγώνες, απάντησε πως: «Για μένα δεν είναι καθόλου δύσκολο. Πάμε εκεί, σε μια από τις «καυτές» ομάδες αυτή τη περίοδο στη Euroleague, σε ένα γήπεδο με 20.000 κόσμο, θα αγωνιστούμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να σου δώσει κίνητρο. Σε ένα τέτοιο περιβάλλον, θα έπρεπε να είναι φυσικό να έχεις το κίνητρο να αγωνιστείς απέναντι στη Παρτιζάν».

Τέλος, αναφορικά με το πως έχει στο μυαλό του την επόμενη μέρα για τον Παναθηναϊκό μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της Euroleague είπε: «Έχουμε τα playoffs του ελληνικού πρωταθλήματος. Πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί στα playoffs. Οι τελευταίοι αγώνες της Basket League μας έδειξαν ότι οι ομάδες δεν είναι «κοιμισμένες», γίνονται όλο και καλύτερες. Δεν θα είναι εύκολο, θα πρέπει να παρουσιαστούμε καλοί για να κερδίσουμε τους αγώνες και να παλέψουμε για το πρωτάθλημα».

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram