Σακίλ ΜακΚίσικ μετά την υπογραφή της επέκτασης της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό, σε δηλώσεις του ευχαρίστησε τους Προέδρους, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, για την εμπιστοσύνη και την ευκαιρία που μου δίνουν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σακίλ ΜακΚίσικ:

Για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό:«Νιώθω πάρα πολύ όμορφα. Πρώτα από όλους θέλω να ευχαριστήσω τους Προέδρους, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, για την εμπιστοσύνη και την ευκαιρία που μου δίνουν. Ευχαριστώ τον προπονητή, τους συνεργάτες του και τους φιλάθλους της ομάδας μας! Ευχαριστώ όλο τον οργανισμό του Ολυμπιακού! Είναι υπέροχο περιβάλλον για εμένα και την οικογένειά μου! Ευχαριστώ επίσης τους συμπαίκτες μου! Λατρεύω να παίζω μαζί τους! Ανυπομονώ για τα χρόνια που θα έρθουν!».

Για τους στόχους του, όχι μόνο για τη φετινή σεζόν, αλλά και για τα χρόνια που θα ακολουθήσουν: «Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να μιλήσω για στόχους και προσδοκίες. Αυτό που έχει σημασία είναι να παίζουμε σε κάθε ματς σκληρά. Φυσικά θέλουμε να κατακτούμε τίτλους. Θέλουμε να κατακτήσουμε την Ευρωλίγκα, Πρωταθλήματα, Κύπελλα… Αυτός είναι ο στόχος όλων. Όμως, το πιο σημαντικό είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί, ώστε να κάνουμε περήφανους τους φιλάθλους μας».

Για το αν όταν υπέγραψε τον Φεβρουάριο του 2020, πίστεψε πως θα μπορέσει να μείνει τόσα πολλά χρόνια στην ομάδα:«Το ονειρεύτηκα, όμως, δεν πίστεψα ότι θα γίνει πραγματικότητα! Βλέπεις τόσους παίκτες να πηγαίνουν από τη μία ομάδα της Ευρωλίγκας στην άλλη. Για εμένα το ότι είμαι σε μια ομάδα που πραγματικά μπορώ να αποκαλώ σπίτι μου είναι πολύ σημαντικό επίτευγμα. Πρώτα από όλα για εμένα, γιατί κάνω το σωστό, δουλεύω σκληρά, πιστεύω στην ομάδα και στην φιλοσοφία των προπονητών και υποθέτω πως έτσι μακροημερεύεις».

Για το τι τον «κράτησε» στο Λιμάνι: «Ο καιρός! Κάνω πλάκα, αν και είναι αλήθεια πως λατρεύω να ζω στην Ελλάδα. Πραγματικά δεν θα μπορούσα πλέον να με φανταστώ να παίζω κάπου αλλού αν δεν ήμουν υποχρεωμένος. Όταν μιλάς με άλλους παίκτες, όλοι λένε πως το ιδανικό είναι να ζεις στην Ελλάδα. Φυσικά έχει να κάνει με τον εκπληκτικό οργανισμό του Ολυμπιακού. Έχω ‘αγκαλιάσει’ την κουλτούρα της χώρας, λατρεύω τους φιλάθλους του Ολυμπιακού και με αγαπούν και εκείνοι. Το ίδιο και την οικογένειά μου. Οπότε αυτό είναι το πιο σημαντικό. Τι άλλο θα μπορούσα να ζητήσω;».

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram