Ο Λευτέρης Αυγενάκης έκανε δηλώσεις για το θέμα του ΟΑΚΑ, απαντώντας στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για όσα τον κατηγορεί και υπογραμμίζοντας πως δεν τον απασχολούν όσα λέει!

Ο Λευτέρης Αυγενάκης απάντησε για το θέμα του ΟΑΚΑ και υπογράμμισε πως δεν τον απασχολούν όσα λέει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Θέμα Κρήτης 103,1» και την εκπομπή Livetalks, ο υφυπουργός Αθλητισμού είπε μεταξύ άλλων για το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων: «Είναι υποχρέωσή μας να εξελιχθούν όλα νόμιμα και θετικά».

Όσο για τον κ. Γιαννακόπουλος και για όσα λέει εναντίον του, τόνισε: «Δεν ιδρώνει το αυτί μου. Έχουν καταλάβει οι πάντες. Άλλο να θέλεις τον αγωνιστικό χώρο, που έχει μια σύνδεση ψυχική, άλλο να απαιτείς το μεγαλύτερο πάρκινγκ του ΟΑΚΑ, για εμπορική δραστηριότητα. Δεν θα ενδώσω επειδή το απαίτησε ο κ. Γιαννακόπουλος, δεν διαχειρίζομαι την περιουσία του πατέρα μου, διαχειρίζομαι δημόσια περιουσία. Δεν έχω δικαίωμα να κλείσω τα μάτια», είπε και τόνισε ότι θα κάνει το σωστό, το ηθικό και το τίμιο.

Ακόμα, ανέφερε: «Έχω υποχρέωση τα πάντα να εξελιχθούν νόμιμα και θετικά για την ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Σήμερα είναι ο Γιαννακόπουλος, αύριο δεν είναι» και συμπλήρωσε ότι θα κάνει τα πάντα «με όρους διαφάνειας και σωστά».

«Δεν έχω τίποτα με τον κ. Γιαννακόπουλο και δεν δίνω σημασία τι λέει και τα κάνει στα κοινωνικά δίκτυα», δήλωσε επιπλέον ο Αυγενάκης.

Πηγή: SportFm

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram